Young professional

Werken bij DRV
Young Professional

Young professional

Werken bij DRV

DRV heeft oog voor young professionals. Talent is er in vele soorten en maten en iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten. We staan open voor persoonlijke verschillen en voor de ontwikkeling van je talent. We vinden het belangrijk om je te stimuleren in je professionele en persoonlijke groei. Zo kun je jouw sterke punten nog verder te ontwikkelen.

Talentontwikkeling bij DRV

We leiden je op tot een vakkundige collega. Je wordt persoonlijk gecoacht en we geven constructieve feedback. Zo krijg je een helder beeld van jezelf als werknemer, van jouw carrièredoelen en van jouw mogelijkheden bij DRV als young professional. Je volgt samen met collega’s vakinhoudelijke trainingen en cursussen en werkt samen aan uitlopende opdrachten. De pijlers onder het ontwikkelen van talenten zijn:

  • Weten: bewustzijn van het talent.
  • Willen: motivatie om er iets mee te doen.
  • Kunnen: voldoende vermogen om het te kunnen ontwikkelen.

Carrière maken als young professional

Persoonlijk excelleren begint bij het dagelijks werk. We kijken waar je sterk in bent en waar je verder kunt groeien via bredere en wisselende functies. Persoonlijke ontwikkeling wordt hoog gewaardeerd binnen DRV. Het zorgt voor meer motivatie en leidt tot betere resultaten voor onze klanten. Daarom is talentmanagement een cruciaal onderdeel van onze cultuur.

Jouw mening telt bij DRV

DRV biedt een stimulerende omgeving waarin jouw ideeën en talenten kunnen groeien. Jouw mening telt bij ons, ongeacht je functie of achtergrond. We halen het beste uit onszelf, uit jou en uit onze cliënten. We delen meningen, kennis en expertise met elkaar in vaktechnische vergaderingen, uitdagende projecten en kennisdocumenten.