Professional

Werken bij DRV
Werken bij DRV als ondernemende professional

Professional

Werken bij DRV

Als ondernemende professional heb je de ambitie om je vakinhoudelijk te specialiseren, een team te leiden of verantwoordelijkheid te dragen voor een cliëntengroep of type dienstverlening.

Verantwoordelijkheid nemen voor de cliënt

Van een adviseur van ondernemers verwachten we dat je opvalt door je proactiviteit en het nemen van verantwoordelijkheid voor een hoge cliënttevredenheid. Je krijgt al snel de verantwoordelijkheid voor een gevarieerde groep cliënten. De cliënten en hun bedrijven wil je net zo goed doorgronden als zijzelf. Het opstellen van rapporten en het geven van inzichten zijn niet je doel, maar een middel om cliënten verder te helpen. Intern zoek je de samenwerking met andere professionals om voor elke uitdaging de beste oplossing te vinden. Je wilt jezelf graag bewijzen als specialist en dat laat je ook zien door je bijdrage aan interne projecten.

Uitdagingen op niveau

Wil je bij DRV uitgroeien tot een vakinhoudelijk expert? Dan verwachten we dat je een actieve bijdrage levert aan het waarborgen van onze hoge kwaliteitsstandaard of aan innovatie. We dagen je uit om jouw kennis en ideeën in te brengen tijdens het vaktechnische overleg en nodigen je uit voor uitdagende projecten en het schrijven van kennisdocumenten.

Management development voor professionals

Gedurende je gehele loopbaan bij DRV werken we op basis van jouw competenties en ambities doelgericht toe naar het bereiken van een managementpositie. In ons management development programma stellen we jouw persoonlijk ontwikkelingsplan met concrete doelstellingen op en krijg je actieve ondersteuning om de gewenste groei te realiseren. Daarin staat persoonlijke coaching centraal.

Opleiding en training blijven altijd relevant, zowel gericht op het ontwikkelen van persoonlijke competenties als vaktechnische ontwikkeling. Een deel van de opleidingen en trainingen volg je bij externe opleiders en een deel intern bij DRV. DRV biedt als erkend opleidingsinstituut de trainingen incompany aan. De DRV Academie organiseert bijvoorbeeld de meerdaagse DRV Summer Course en webinars over een specifiek vaktechnisch onderwerp. Er zijn regelmatig vaktechnische vergaderingen en er is een uitgebreid programma voor het ontwikkelen van persoonlijke competenties. tenties.