Blijvend Ontwikkelen

Werken bij DRV
Blijvend Ontwikkelen bij DRV

Blijvend Ontwikkelen

Werken bij DRV

Werken bij DRV is… jezelf blijvend ontwikkelen. DRV’ers zijn ambitieus en willen zich altijd blijven ontwikkelen. Zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Je krijgt hier alle ruimte voor.

Blijvend ontwikkelen

BEKIJK HIER HOE JE NET ALS ASHLEY RELATIEBEHEERDER WORDT

Maar wat houdt dat precies in?

Mentor

Bij DRV krijg je een mentor die je begeleidt in jouw ontwikkeling. De mentor is je eerste aanspreekpunt, helpt je de weg te vinden binnen de organisatie en begeleidt je bij werkzaamheden.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Om jou te helpen jezelf te ontwikkelen, stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op met concrete doelstellingen. Zo kun je in stappen toewerken naar jouw doel en maak je op het juiste moment stappen binnen je carrière. Op basis van jouw competenties en ambities schaven we gezamenlijk jouw ontwikkelingsplan doorlopend bij en werk je doelgericht aan het bereiken van jouw doelen. Of dit nu het bereiken van een bepaalde functie is, of jezelf specialiseren in een bepaald vakgebied.

Vaktechnisch ontwikkelen

Vaktechnische kennis is belangrijk in ons werk. En deze kennis is in overvloed aanwezig binnen onze organisatie en haar werknemers. We stimuleren het dat deze kennis dan ook zoveel mogelijk wordt gedeeld en gestimuleerd. Zo is er bijvoorbeeld elke week een fiscaal overleg waar collega’s elkaar van ontwikkelingen op de hoogte houden, stuurt bureau vaktechniek geregeld updates over wetten en de praktijk en geven collega’s elkaar geregeld presentaties over hun specialisatie. Zo blijf je continu op de hoogte van jouw vakgebied en leer je sneller de fijne kneepjes van het vak.

Cursussen en opleidingen via DRV Academie

Gedurende je gehele loopbaan bij DRV blijven opleiding en training relevant, zowel voor vaktechnische ontwikkeling als voor het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Om je hierbij te helpen bieden we je diverse (online én offline) cursussen en opleidingen aan via de DRV Academie: ons eigen erkende PE opleidingsinstituut.

Development Programma’s DRV

Leiders zijn belangrijk in onze organisatie. Ze creëren waarde voor onze cliënten in de echte economie en helpen collega’s in hun ontwikkeling. Ze waarborgen onze kwaliteit, zijn ondernemend en helpen mee onze praktijken te laten groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat je die belangrijke rol het beste kunt spelen als je de beste versie van jezelf wordt. Daar helpen we je bij met onze leiderschapsprogramma’s.