Voordelen van DRV als werkgever

Werken bij DRV
DRV als werkgever

Voordelen van DRV als werkgever

Werken bij DRV

Als je werkt bij DRV staan groei en persoonlijke ontwikkeling centraal; zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Bij ons werken professionals die uitdaging en plezier in hun werk vinden. En die een goede balans hebben tussen werk en privé.

De zes kernmerken van werken bij DRV

Als je bij ons komt werken kan je rekenen op de vaste primaire arbeidsvoorwaarden zoals aangeboden door alle kantoren. Daarnaast wordt het werken bij DRV gekenmerkt door:

100% teamwork

Bij DRV werk je regelmatig samen met professionals in verschillende teams. Daarbij is geen plek voor ego’s of ellenbogenwerk, maar hebben collega’s oog voor elkaar.

‘We werken met z’n allen hard, maar er is altijd tijd voor een lolletje. Bij DRV is er goed evenwicht tussen hard werken en plezier tijdens je werk.’

Sjoerd Wijnen
Controleassistent

Steeds slimmer werken

Bij DRV zijn we continu bezig om slimmer te werken door processen te verbeteren, nieuwe technologie toe te passen én te investeren in scholing van personeel.

‘We kunnen het verschil alleen maken als we bijblijven in ons vak. Onze medewerkers zijn continu op de hoogte van relevante ontwikkelingen en we combineren nieuwe toepassingen en werkwijzen met betrokkenheid om cliënten te ontzorgen.’

Lorenz van der Vliet
Vennoot & Accountant

Blijvend ontwikkelen

DRV’ers zijn ambitieus en willen zich altijd blijven ontwikkelen. Zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Je krijgt hier alle ruimte voor.

‘Mijn werk is veelzijdig en uitdagend. Dat vind ik belangrijk. Je wil toch blijven groeien? Je zou kunnen zeggen dat mijn functie voor mij is gecreëerd. Dat geeft wel aan dat DRV een mensgerichte organisatie is. Mijn collega’s helpen mij continu om verder te komen. Die leercultuur is echt ingebed in de organisatie. Ik krijg meer kansen dan kaders. Dat past bij mij. ‘

Ashley Hellemons
Relatiebeheerder

LEES HIER MEER OVER

Laagdrempelige organisatie

DRV heeft een laagdrempelige, toegankelijke cultuur. Je kunt zonder problemen binnen lopen bij collega’s voor vragen of een praatje.

'Ik kan altijd bij collega’s binnenlopen om iets te vragen, ook bij de directie. Zo’n informele sfeer vind ik prettig. Ze zeggen wel eens: De lat ligt hier hoog, maar als je er niet uitkomt dan springen we er samen overheen. Die instelling past helemaal bij mij.’

Lars Goudwaard
Assistent Accountant

Goede werk-privé balans

Bij DRV werken we allemaal hard, maar niet ten koste van ons privéleven. Overwerken komt zeker voor, maar wel in overleg. Je houdt voldoende tijd over voor sporten, studeren en leuke dingen.

Je wordt zeker geholpen bij DRV om de werk-privé balans goed te houden. Zo kun je zonder problemen vrij vragen bij je manager om bijvoorbeeld te leren voor tentamens. Er wordt heel goed naar je geluisterd.’

Demy Moison
Controleassistent

Continu uitdagend

We dagen werknemers uit om het beste uit zichzelf te halen: te groeien naar een nieuwe functie, zelf verantwoordelijkheden te nemen, mooie opdrachten uit te voeren en mee te doen aan diverse sportevents die we sponsoren.

‘Bij DRV vind ik de uitdaging die ik nodig heb: ik leer leiding te geven aan beginnend assistenten, volg ondertussen een masteropleiding en liep onlangs met mijn collega’s ook nog twee hardloopevents op één dag.’

Jurriën Kwaak
Gevorderd Controleassistent

Waarom DRV als werkgever kiezen?

Nog niet overtuigd? Lees hieronder wat DRV’ers nou zo leuk vinden aan het werken bij onze organisatie? De meest gehoorde argumenten:

  • Je werkt samen met enthousiaste collega’s met passie voor hun vak.
  • We werken voor een grote variëteit aan bedrijven in de echte economie. Bedrijven die verschillen in omvang en bedrijfscultuur en actief zijn in uiteenlopende sectoren. Natuurlijk zitten daar grote organisaties ‘van naam’ tussen, zoals NAC Breda en Ahoy, en familiebedrijven die internationaal werken. Maar we vinden het net zo interessant om voor lokale sterke bedrijven te werken. En wat nog extra mooi is: als adviseur van deze bedrijven zie je daadwerkelijk resultaat van jouw harde werk.
  • Je staat dichtbij de ondernemer en werkt al snel op locatie.
  • Er is ruimte voor eigen initiatief. En het wordt ook nog eens gewaardeerd ook!
  • We hebben een eigen erkend opleidingsinstituut dat veel in-company trainingen organiseert voor PE-punten, de DRV Academie.
  • Je kan onbeperkt online trainingen volgen.
  • Je krijgt korting op DRV sportkleding.
  • De actieve personeelsverenigingen organiseren leuke uitjes en etentjes voor alle collega’s.

Wil je meer weten over DRV als werkgever, onze arbeidsvoorwaarden of één van onze vacatures? Neem dan contact op met één van onze Corporate Recruiters via 06-46058268 (Ylva Spiekerman van Weezelenburg) of 06-15253265 (Lotte van Gastel).