De coronacrisis slaat ongenadig hard toe onder horecaondernemers die alweer ruime tijd gesloten moeten blijven. Veel horecaondernemers richten zich daarbij op de gevolgen voor hun onderneming op de korte termijn. Maar het is ook belangrijk om te kijken naar de langere termijn. Vooral op het vlak van hun personeel hebben horecaondernemers veel vragen: wat zijn nu de precies de regels en waar doe je nu verstandig aan? In dit webinar gaan we in op de voorwaarden waar u zich als werkgever aan moet houden bij een NOW aanvraag, zoals de zogenoemde scholingsverplichting. Hoe past u dat slim toe? Verder komen veel personeelsdilemma’s aan bod die wij de afgelopen tijd van horecaklanten hebben ontvangen. Denk daarbij aan loondoorbetaling, ontslag, quarantaine, vakantiedagen en min-uren. In een webinar van een half uur spreken wij de belangrijkste zaken met u door en kunt u via de chat vragen stellen die we (ter plekke of na afloop) beantwoorden.

Thema coronacrisis en ondernemen

Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft om uw bedrijfsproces af te stemmen op de huidige genomen maatregelen in verband met het coronavirus? Of wat u kunt doen om uw bedrijf gezond te houden? We hebben een speciale pagina over de coronacrisis & ondernemen ingericht waar ons specialistenteam corona de komende tijd regelmatig haar kennis met u deelt. Houd deze pagina in de gaten, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw organisatie. Heeft u specifieke vragen over de gevolgen voor uw organisatie? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij DRV of via het contactformulier onderaan de horeca pagina.