Welkom bij DRV Accountants & Adviseurs

Naaldwijk
Welkom bij DRV

Welkom bij DRV Accountants & Adviseurs

Naaldwijk

Per 1 januari 2019 is HWH Accountants & belastingadviseurs uit de Lier aangesloten bij DRV Accountants & Adviseurs. De 14 medewerkers en de beide eigenaren van HWH, Dick van der Hout en Dick Wakker, maken deel uit van de vestiging van DRV in Naaldwijk. Uiteraard blijven deze medewerkers persoonlijk betrokken bij uw bedrijf en staan ze gereed om uw vragen te beantwoorden.

Continuïteit voor cliënten

De eigenaren van HWH zochten aansluiting bij een groter kantoor vanwege de continuïteit voor hun medewerkers en cliënten. Belangrijke redenen hiervoor zijn onder meer de ontwikkelingen in kwaliteitszorg, de digitale transformatie en, op termijn, het ontbreken van opvolgers. De keuze voor DRV is een logisch vervolg op de aansluiting van Stolk & Partners bij DRV in 2016. Beide directies kennen en waarderen elkaar al geruime tijd en hun teams hebben een vergelijkbare cultuur en Westlandse mentaliteit.

Over DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs helpt ondernemers hun prestaties verbeteren met actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning. Al ruim 95 jaar staan we in alle opzichten dichtbij onze cliënten: met persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen en 12 compacte kantoren in Zuidwest-Nederland. Lees hier meer over de organisatie.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of heeft u een vraag aan één van onze adviseurs of accountants in Naaldwijk? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.