Accountant in Rotterdam

Contactgegevens

Bezoekadres

Kralingseweg 241, 3062 CE Rotterdam

Postadres

Postbus 8560, 3009 AN Rotterdam

 +31 10 4212020

 rotterdam@drv.nl

Contactformulier invullen

Uw accountant in Rotterdam

Eén van de kantoren van DRV Accountants & Adviseurs is gevestigd in Rotterdam aan de Kralingseweg 241. Dit is één van de grotere locaties binnen ons werkgebied Zuidwest-Nederland. Dit typische Rotterdamse accountantskantoor kenmerkt zich door haar gezellige karakter en staat bol van expertise en kennis.

Meer dan alleen uw accountant in Rotterdam

Vanuit ons accountancykantoor in Rotterdam werken accountants en adviseurs nauw samen om u te helpen uw bedrijfsprestaties te verbeteren en om u van goede adviezen te voorzien. Onze accountants in Rotterdam doen dit door ondernemers de juiste actuele inzichten, oplossingen en ondersteuning te bieden. En het verzorgen van uw boekhouding of (salaris)administraties en fiscale aangiften. Daarnaast werkt eén van onze vier controleteams ook vanuit Rotterdam. Wij controleren als uw accountant niet alleen uw jaarrekening, maar brengen ook de risico’s in kaart en onderzoeken of u deze voldoende beheerst.

Daarnaast bieden wij u een brede expertise aan die u op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt. Uw adviseur of accountant in Rotterdam kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij een bedrijfsovername, een subsidieaanvraag, het verbeteren van uw bedrijfsprestaties, het optimaliseren van uw personeelsbestand of het regisseren van uw privévermogen. Ook als u internationale ambities heeft kunt u bij onze adviseurs in Rotterdam terecht.

DRV Pro: actueel inzicht en prognoses maken voor Rotterdamse mkb-ondernemers

U krijgt met DRV Pro:

 • Geautomatiseerde administratieve processen.
 • Een maatwerkoplossing die financiële en operationele systemen koppelt.
 • Alle informatie altijd beschikbaar in één dashboard.
 • Actuele informatie op basis waarvan u kunt beslissen.
 • Een financieel regisseur: een accountant die meekijkt, relevante adviezen geeft en waar nodig andere specialisten inschakelt.

Prijsstelling DRV Pro:

 • Tijdelijk gratis: tools en inrichting.
 • Vaste prijs: automatische incasso voor dashboarding.
 • Variabele prijs: advies op basis van uren x tarief.

Gespecialiseerde samenwerking in Rotterdam

Onze accountants in Rotterdam werken, wanneer nodig, samen met gespecialiseerde collega’s op allerlei terreinen. De adviseurs van Crossminds en Zantboer & Partners zitten in hetzelfde pand in Rotterdam. Hierdoor kunnen we snel schakelen met deze collega’s. Door deze samenwerking kan uw accountant in Rotterdam u bij een breed scala aan vraagstukken helpen.

Rotterdamse gastvrijheid

U bent op ons accountantskantoor in Rotterdam altijd welkom voor een kopje koffie. Onze collega’s staan op ieder moment voor uw klaar met de juiste adviezen of om u te ontzorgen op allerlei gebieden. Voor cliënten en andere geïnteresseerden organiseren we geregeld kennisbijeenkomsten. Deze kennisbijeenkomsten gaan over actuele onderwerpen en helpen u om juiste beslissingen te nemen. In een uur tijd praten we u bij en na iedere sessie nodigen wij u graag uit voor een borrel om bij te praten met onze specialisten en om uw vragen te stellen.

Werken bij een echt Rotterdams accountantskantoor?

DRV in Rotterdam is altijd op zoek naar talent: van controleassistenten en controleleiders tot relatiebeheerders en accountant managers binnen de samenstelpraktijk. Wij maken graag plaats voor jou! Als accountant of adviseur in Rotterdam kom je werken binnen een omgeving waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Elke dag ga je voor het beste resultaat en de hoogst haalbare kwaliteit. Daarnaast vinden we bij DRV dat er natuurlijk ook ruimte moet zijn voor je eigen tijd. We zorgen dat je voldoende tijd overhoudt voor leuke dingen, sport en ontspanning naast je werk. De collega’s op ons kantoor in Rotterdam gaan ook graag in het gezellige centrum lunchen of borrelen.

Meer informatie en contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of heeft u een vraag voor één van onze adviseurs in Rotterdam? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

drs. Gerben Maarleveld

Partner en belastingadviseur
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *