Accountant in Breda

Contactgegevens

Tijdelijk bezoekadres

Europark 11, 4904 SX Oosterhout

Postadres

Postbus 5678, 4801 EB Breda

+31 76 5233033

breda@drv.nl

Contactformulier invullen

 

Uw accountant terug in Breda

DRV Accountants & Adviseurs werkt met veel plezier voor veel ondernemers in de echte economie in en rondom Breda. Daarom vinden we het belangrijk om een vestiging in Breda te hebben. In het najaar 2021 vestigt DRV zich weer in Breda. Op het bedrijventerrein ‘Rithmeesterpark’ realiseert Winters bouw & ontwikkeling een prachtig, functioneel nieuw pand voor de bijna 70 accountants, fiscalisten en specialisten die nu in Oosterhout werken.

 

Alleen ander bezoekadres

In de tussentijd blijven we bereikbaar via ons Bredase telefoonnummer, houden we onze postbus aan, en zijn ook onze e-mailadressen en mobiele nummers ongewijzigd. Alleen het bezoekadres wijzigt in: Europark 11, 4904 SX in Oosterhout.

Via de rondweg Breda, de A27 en de A59 zijn we daar gemakkelijk en snel te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard is het ook mogelijk om bij u op kantoor of bij u thuis af te spreken. Wilt u toch liever afspreken in Breda? We hebben altijd een lijstje met leuke adressen paraat.

 

Dienstverlening in Breda

Uw accountant in Breda helpt u als ondernemer uw prestaties te verbeteren met financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning. Onze accountants in Breda staan u niet alleen zakelijk, maar ook privé bij. We kijken graag samen vooruit, en kijken welke opties en mogelijkheden u heeft. Daarbij komt dat wij de regio West-Brabant goed kennen: we wonen en werken er zelf.

Zo kunnen wij u helpen bij het het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van uw boekhouding of (salaris)administraties en fiscale aangiften. Ook helpen we u door het geven van waardevolle financiële inzichten. Daarnaast bieden wij u een brede expertise aan die u op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt. Uw adviseur of accountant in Breda kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij een bedrijfsovername, een subsidieaanvraag, het verbeteren van uw bedrijfsprestaties, het optimaliseren van uw personeelsbestand of het regisseren van uw privévermogen.

DRV Pro: actueel inzicht en prognoses maken voor Bredase mkb-ondernemers

U krijgt met DRV Pro:

 • Geautomatiseerde administratieve processen.
 • Een maatwerkoplossing die financiële en operationele systemen koppelt.
 • Alle informatie altijd beschikbaar in één dashboard.
 • Actuele informatie op basis waarvan u kunt beslissen.
 • Een financieel regisseur: een accountant die meekijkt, relevante adviezen geeft en waar nodig andere specialisten inschakelt.

Prijsstelling DRV Pro:

 • Tijdelijk gratis: tools en inrichting.
 • Vaste prijs: automatische incasso voor dashboarding.
 • Variabele prijs: advies op basis van uren x tarief.

Betrokken accountant in Breda

Onze accountants en adviseurs in Breda zijn betrokken bij de stad en regio waarin zij werken. DRV Accountants & Adviseurs is daarom topsponsor van de Bredase Singelloop. DRV levert al jaren een actieve bijdrage aan dit mooie evenement in Breda door betrokken te zijn én mee te lopen. De Singelloop in Breda is een loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Singelloop Breda de gezelligste loop van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop.

Wilt u ook meelopen met uw accountant uit Breda? Neem dan gerust contact op met ons accountantskantoor. We proberen ieder jaar met zoveel mogelijk lopers aan de start te staan.

 

Werken bij het leukste accountantskantoor van Breda?

Bij DRV maken we graag plaats voor nieuwe talentvolle collega’s; van trainees en assistenten tot ervaren managers en specialisten binnen de samenstel-, controle- en fiscale praktijk. Als accountant of adviseur dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen en krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast stimuleren we een goede werk-privé balans en activiteiten naast je werk.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of heeft u een vraag voor één van onze accountants of adviseurs uit Breda? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jan van Zon RA

Partner en accountant
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *