Accountant in Bergen op Zoom

Contactgegevens

Bezoekadres

Joulehof 10
4622 RG Bergen op Zoom

Postadres

Postbus 982
4600 AZ Bergen op Zoom

Werken in de echte economie in Bergen op Zoom

Het werkgebied van onze accountants en adviseurs bestaat uit 12 kantoren in Zuidwest-Nederland. Een van de kantoren van Moore DRV is gevestigd in Bergen op Zoom. Dit Bergse accountantskantoor kenmerkt zich door haar gezellige Brabantse karakter en staat bol van kennis en ervaring.

 

Wat kan uw accountant in Bergen op Zoom voor u betekenen?

Uw accountant in Bergen op Zoom helpt u als ondernemer uw prestaties te verbeteren met financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning. Onze accountants in Bergen op Zoom staan u niet alleen zakelijk, maar ook privé bij.

Zo kunnen wij u helpen bij het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van uw boekhouding of (salaris)administraties en fiscale aangiften. Ook helpen we u door het geven van waardevolle financiële inzichten. Daarnaast bieden wij u een brede expertise aan die u op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt. Uw adviseur of accountant in Bergen op Zoom kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij een bedrijfsovername, een subsidieaanvraag, het verbeteren van uw bedrijfsprestaties, het optimaliseren van uw personeelsbestand of het regisseren van uw privévermogen.

DRV Pro: actueel inzicht en prognoses maken voor Bergse mkb-ondernemers

U krijgt met DRV Pro:

 • Geautomatiseerde administratieve processen.
 • Een maatwerkoplossing die financiële en operationele systemen koppelt.
 • Alle informatie altijd beschikbaar in één dashboard.
 • Actuele informatie op basis waarvan u kunt beslissen.
 • Een financieel regisseur: een accountant die meekijkt, relevante adviezen geeft en waar nodig andere specialisten inschakelt.

Prijsstelling DRV Pro:

 • Vaste prijs: automatische incasso voor dashboarding.
 • Variabele prijs: advies op basis van uren x tarief.

Accountant voor het mkb in West-Brabant

Moore DRV is de accountant voor de regio West-Brabant voor het mkb. Uw accountant in Bergen op Zoom kent uw regio en weet wat er speelt. Als het aan ons ligt, pakt onze accountant in Bergen op Zoom alle zaken op waar u zelf de tijd of kennis niet voor heeft. Wij werken met maatwerkoplossingen want iedere onderneming is uniek. Onze accountants en adviseurs staan voor u klaar!

 

Betrokken accountant in Bergen op Zoom

Onze adviseurs en accountants in Bergen op Zoom zijn betrokken bij de regio waarin zij werken. Ook maatschappelijk wil Moore DRV een bijdrage leveren. Moore DRV is daarom hoofdsponsor van het beachvolleybal toernooi Bergen op Zoom. Tijdens dit evenement op de grote markt van Bergen op Zoom strijden professionele en recreatieve beachvolleybalteams om de winst. Dit evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd in een weekend in juli staat garant voor plezier, gezelligheid en topsport.

 

Werken bij een accountant in Bergen op Zoom

Bij ons accountantskantoor in Bergen op Zoom maken we graag plaats voor nieuwe talentvolle collega’s; van assistenten tot ervaren managers binnen de samenstelpraktijk en de controlepraktijk. Als accountant of adviseur dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen en krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je voldoende tijd overhoudt voor leuke dingen en sport naast je werk. Word jij onze nieuwe accountant in Bergen op Zoom?

Meer informatie

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of heeft u een vraag voor één van onze adviseurs in Bergen op Zoom? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Peter de Koning AA

Partner en accountant
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *