Accountant samenwerken

Samenwerken om u als ondernemer nog beter te kunnen adviseren

Artikel

Datum: 09 augustus 2017
Expertise of branche: DRV Subsidie Advies

DRV werkt samen met diverse partners om ondernemers zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Eén van deze partners is Vindsubsidies. Onze samenwerking met deze uitgebreide online subsidiedatabase bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Ook u kunt hiervan profiteren.

Jaren geleden was uw accountant de persoon die alleen uw boekhouding achteraf controleerde, tegenwoordig is de accountant een adviseur op het totaalgebied van financiën. Subsidie hoort daar ook bij. Mark van Dijk, Subsidieadviseur bij DRV Accountants & Adviseurs: “Wij streven ernaar onze cliënten zelf zo kundig en compleet mogelijk te adviseren, daarvoor willen we alle nodige kennis in huis hebben. De keuze om als accountantskantoor zelf te voorzien in subsidieadvies is heel bewust. Ondernemers kunnen voor al hun financiële vraagstukken bij ons terecht.”

Vindsubsidies bezorgt DRV de subsidiekennis

DRV heeft al meer dan tien jaar een abonnement op de subsidiedatabase van Vindsubsidies. Mark van Dijk: “Wij gebruiken de database als kennisbron om onze cliënten zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren, ook op het gebied van de diverse subsidieregelingen. We hebben gemerkt dat ondernemers behoefte hebben aan ondersteuning bij de inventarisatie, aanvraag en afwikkeling van subsidieregelingen. Alleen fiscaal advies is niet toereikend, vooral niet wanneer het gaat om innovatieve ambitieuze organisaties die financiering zoeken voor toekomstige projecten.”

Database van Vindsubsidies

De database van Vindsubsidies bevat een zeer compleet aanbod van subsidies, krediet- en fiscale regelingen van provinciale, regionale, nationale en Europese overheden en fondsen. De regelingen van Vindsubsidies hebben betrekking op vele gebieden: van innovatie tot scholing, van energie en milieu tot cultuur en toerisme en van onderzoek tot internationale samenwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De kans is groot dat er voor u ook interessante subsidies, krediet- of fiscale regelingen zijn, maar dat u nog niet afweet van het bestaan van deze subsidies of regelingen. Door de samenwerking met Vindsubsidies kunnen wij met u in gesprek gaan om de mogelijkheden voor uw onderneming te bekijken en u waar mogelijk te ondersteunen in het subsidietraject. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact op met Mark van Dijk, Subsidieadviseur bij DRV via 076-5233033 of m.van.dijk@drvsa.nl.