Personeel groei

Groei, uitbreiding en vervanging van uw personeel

DRV personeel

Het gaat goed met uw onderneming en u overweegt om werk te automatiseren, uit te besteden of extra personeel aan te nemen. Maar waar doet u nu goed aan? Wij kunnen samen met u kijken naar welke keuze het beste bij uw situatie past.

De geschikte kandidaat

Wanneer u tot de beslissing bent gekomen om een nieuwe medewerker aan te nemen, wilt u er zeker van zijn dat uw vraag aansluit bij de geboden competenties. Niet alleen kunnen we voor u op zoek gaan naar de geschikte kandidaat . Ook kunnen wij u helpen antwoord te krijgen op vragen als: welk gedrag vertoont de kandidaat in een bepaalde situatie? Wat is zijn/haar werk- en denkniveau? Is deze persoon in staat leiding te geven?

Wij zetten hiervoor diverse hulpmiddelen in zoals:

  • Assessments o.b.v. de tool 'TSI Gedrag en Drijfveren': TSI (voorheen MDI) is een krachtig HR-instrument dat aantoont hoe iemand handelt (gedrag) en waarom iemand bepaald gedrag laat zien (drijfveren).
  • Diverse online gedragsanalyses en beroepstesten.

Het opstellen van een functieprofiel

Nadat u de geschikte kandidaat heeft gevonden, wilt u een gepast salaris en de juiste arbeidsvoorwaarden bieden. Om de verwachtingen van eenieder te kunnen managen, is het verstandig een functieprofiel op te stellen. Wij kunnen u helpen met het opzetten hiervan en ook kunnen we zorgen voor de juiste vastlegging. Denk bijvoorbeeld aan een Persoonlijk Ontwikkelplan.

Wilt u meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.