Personeel groei

Groei, uitbreiding en vervanging van uw personeel

DRV personeel

Het gaat goed met uw onderneming en u overweegt om werk te automatiseren, uit te besteden of extra personeel aan te nemen. Maar waar doet u nu goed aan? Wij kunnen samen met u kijken naar welke keuze het beste bij uw situatie past.

De geschikte kandidaat

Wanneer u tot de beslissing bent gekomen om een nieuwe medewerker aan te nemen, wilt u er zeker van zijn dat uw vraag aansluit bij de geboden competenties. Niet alleen kunnen we voor u op zoek gaan naar de geschikte kandidaat . Ook kunnen wij u helpen antwoord te krijgen op vragen als: welk gedrag vertoont de kandidaat in een bepaalde situatie? Wat is zijn/haar werk- en denkniveau? Is deze persoon in staat leiding te geven?

Wij zetten hiervoor diverse hulpmiddelen in zoals:

 • Assessments o.b.v. de tool 'TSI Gedrag en Drijfveren': TSI (voorheen MDI) is een krachtig HR-instrument dat aantoont hoe iemand handelt (gedrag) en waarom iemand bepaald gedrag laat zien (drijfveren).
 • Diverse online gedragsanalyses en beroepstesten.

Het opstellen van een functieprofiel

Nadat u de geschikte kandidaat heeft gevonden, wilt u een gepast salaris en de juiste arbeidsvoorwaarden bieden. Om de verwachtingen van eenieder te kunnen managen, is het verstandig een functieprofiel op te stellen. Wij kunnen u helpen met het opzetten hiervan en ook kunnen we zorgen voor de juiste vastlegging. Denk bijvoorbeeld aan een Persoonlijk Ontwikkelplan.

Vacatures bij onze cliënten

Voor diverse opdrachtgevers waarborgen wij de personeelsbezetting door de inzet van tijdelijk personeel. Hieronder vindt u vacatures bij onze cliënten.

 • Financieel Manager

  Locatie: Schiedam Uren per week: 40

  Voor een van onze relaties, v.d.Tempel Bouw & Ontwikkeling, is DRV Personeel op zoek naar een:


  Financieel Manager m/v

 • Electronicamonteur Buitendienst

  Locatie: Zierikzee Uren per week: 40

  Zit elektronica in jouw bloed, dan zoeken wij jou

  Ons team van elektronicaspecialisten installeert, onderhoudt en repareert innovatieve LED-producten op tankstations door de hele Benelux. Bever Innovations ontwikkelt deze LED luifelverlichting en LED prijzenborden in eigen beheer en is daarmee toonaangevend in de wereldwijde petrol retail sector.

 • Planner/Werkvoorbereider

  Locatie: Zierikzee Uren per week: 40

  Als Planner/Werkvoorbereider bij Bever Innovations werk je samen met een collega aan projecten op benzinestations en in de industrie. Je primaire taak is het voorbereiden van de werkzaamheden die onze monteurs uitvoeren. Dit doe je voor nieuwe projecten en voor storingsdienstklussen. Afhankelijk van het werk ga je met enige regelmaat ook als monteur mee naar buiten.

 • (Online) Marketing Medewerker met grafische skills (32uur)

  Locatie: Zierikzee Uren per week: 32-40

  Ben jij een echte pionier op het gebied van (online) marketing? Ben je een aanpakker en heb je ervaring met digitale marketing en online communicatie? Dan ben ik op zoek naar jou!

  Jij houdt van planmatig werken en weet met al jouw enthousiasme je collega's en klanten te inspireren met jouw vernieuwende ideeën.

 • Trust Officer Legal

  Locatie: Rotterdam Uren per week: 40

  Due to their business expansion we are seeking to recruit a Trust Officer. You will be part of a small team within an international working environment.