Personeel groei

Groei, uitbreiding en vervanging van uw personeel

DRV personeel

Het gaat goed met uw onderneming en u overweegt om werk te automatiseren, uit te besteden of extra personeel aan te nemen. Maar waar doet u nu goed aan? Wij kunnen samen met u kijken naar welke keuze het beste bij uw situatie past.

De geschikte kandidaat

Wanneer u tot de beslissing bent gekomen om een nieuwe medewerker aan te nemen, wilt u er zeker van zijn dat uw vraag aansluit bij de geboden competenties. Niet alleen kunnen we voor u op zoek gaan naar de geschikte kandidaat . Ook kunnen wij u helpen antwoord te krijgen op vragen als: welk gedrag vertoont de kandidaat in een bepaalde situatie? Wat is zijn/haar werk- en denkniveau? Is deze persoon in staat leiding te geven?

Wij zetten hiervoor diverse hulpmiddelen in zoals:

 • Assessments o.b.v. de tool 'TSI Gedrag en Drijfveren': TSI (voorheen MDI) is een krachtig HR-instrument dat aantoont hoe iemand handelt (gedrag) en waarom iemand bepaald gedrag laat zien (drijfveren).
 • Diverse online gedragsanalyses en beroepstesten.

Het opstellen van een functieprofiel

Nadat u de geschikte kandidaat heeft gevonden, wilt u een gepast salaris en de juiste arbeidsvoorwaarden bieden. Om de verwachtingen van eenieder te kunnen managen, is het verstandig een functieprofiel op te stellen. Wij kunnen u helpen met het opzetten hiervan en ook kunnen we zorgen voor de juiste vastlegging. Denk bijvoorbeeld aan een Persoonlijk Ontwikkelplan.

Vacatures bij onze cliënten

Voor diverse opdrachtgevers waarborgen wij de personeelsbezetting door de inzet van tijdelijk personeel. Hieronder vindt u vacatures bij onze cliënten.

 • Financieel Medewerker

  Locatie: Yerseke Uren per week: 40

  DRV Personeel is voor haar relatie, Viviers Le Petit Pêcheur op zoek naar een Financieel Medewerker. Deze persoon kan een mooi groeipad doormaken om op termijn de financiële spil van het bedrijf te worden en de directie te voorzien van de benodigde informatie met betrekking tot de bedrijfsvoering.

 • Hoofd Administratie

  Locatie: Goes Uren per week: 40

  Vacature Hoofd Administratie (fulltime):

  DRV Personeel is voor één van haar relaties (omgeving Goes) op zoek naar een Hoofd Administratie. Het betreft een vacature voor een HBO-er met afgeronde opleiding in financieel-administratieve richting met relevante werkervaring. Deze functie betreft een fulltime functie voor een pro-actief persoon.

 • Trust Officer Legal

  Locatie: Rotterdam Uren per week: 40

  Due to their business expansion we are seeking to recruit a Trust Officer. You will be part of a small team within an international working environment.