Sollicitatie

Vacatures bij onze cliënten

DRV Personeel

Hier vindt u vacatures bij onze cliënten.

 • Financieel Manager

  Locatie: Schiedam Uren per week: 40

  Voor een van onze relaties, v.d.Tempel Bouw & Ontwikkeling, is DRV Personeel op zoek naar een:


  Financieel Manager m/v

 • Electronicamonteur Buitendienst

  Locatie: Zierikzee Uren per week: 40

  Zit elektronica in jouw bloed, dan zoeken wij jou

  Ons team van elektronicaspecialisten installeert, onderhoudt en repareert innovatieve LED-producten op tankstations door de hele Benelux. Bever Innovations ontwikkelt deze LED luifelverlichting en LED prijzenborden in eigen beheer en is daarmee toonaangevend in de wereldwijde petrol retail sector.

 • Planner/Werkvoorbereider

  Locatie: Zierikzee Uren per week: 40

  Als Planner/Werkvoorbereider bij Bever Innovations werk je samen met een collega aan projecten op benzinestations en in de industrie. Je primaire taak is het voorbereiden van de werkzaamheden die onze monteurs uitvoeren. Dit doe je voor nieuwe projecten en voor storingsdienstklussen. Afhankelijk van het werk ga je met enige regelmaat ook als monteur mee naar buiten.

 • (Online) Marketing Medewerker met grafische skills (32uur)

  Locatie: Zierikzee Uren per week: 32-40

  Ben jij een echte pionier op het gebied van (online) marketing? Ben je een aanpakker en heb je ervaring met digitale marketing en online communicatie? Dan ben ik op zoek naar jou!

  Jij houdt van planmatig werken en weet met al jouw enthousiasme je collega's en klanten te inspireren met jouw vernieuwende ideeën.

 • Trust Officer Legal

  Locatie: Rotterdam Uren per week: 40

  Due to their business expansion we are seeking to recruit a Trust Officer. You will be part of a small team within an international working environment.