Uw salarisadministratie uitbesteden

DRV Personeel
Salarisadministratie uitbesteden

Uw salarisadministratie uitbesteden

DRV Personeel

Het voeren van uw personeels- en salarisadministratie is een hele klus die veel tijd in beslag neemt. Bovendien wilt u er zeker van zijn dat uw administratie klopt met de huidige wet- en regelgeving. De ervaren administrateurs en adviseurs van DRV Personeel bieden u graag ondersteuning bij het uitvoeren van deze taak. Ook kunt u de gehele salarisadministratie uitbesteden, we nemen u de zorg uit handen.

Sterk advies en heldere tarieven

Daarnaast wijzen ze u op specifieke vereisten, denk bijvoorbeeld aan actuele regelingen en cao’s. Met deze praktische tips en adviezen kunt u zorgen voor een stipte uitbetaling van salarissen. Hoe wij met u samenwerken en hoe wij u ondersteunen hangt volledig af van uw wensen en behoeften. Zo kunt u de complete salarisadministratie uitbesteden of met DRV samenwerken via DRV Salaris Online. Daarnaast kunt u met DRV Personeelsplanning eenvoudig en efficiënt uw personeelsplanning regelen.

Voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie

Voor zowel kleine als grote mkb-ondernemers kan het uitbesteden van de salarisadministratie interessant zijn. Uw salarisadministratie uitbesteden aan DRV is eenvoudig en geeft u tijd en ruimte. De salarisadministrateurs verzorgen de salarisstroken en loonaangiften en zorgen voor de correcte afdracht van premies en belastingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de continuïteit en kwaliteit van de salarisadministratie. Door het uitbesteden van de salarisadministratie aan DRV zijn deze zaken gewaarborgd. Ook kunnen we op tijdelijke basis uw salarisadministratie verzorgen in geval van ziekte of vakantiedrukte.

Uw salarisadministratiekantoor

Bij DRV heeft een vast aanspreekpunt met kennis van zaken op een vestiging bij u in de buurt. U kunt hier altijd direct terecht met vragen. Deze adviseur is persoonlijke betrokken bij uw bedrijf en kan hierdoor snel handelen bij bijvoorbeeld wijzigingen in cao’s of op het gebied van arbeidsrecht. Uw salarisadviseur zal ook zelf contact met u op nemen bij wetswijzigingen en belangrijke aandachtspunten.

Volledige ondersteuning van uw personeelsbeleid

Naast het voeren van uw salarisadministratie, kunnen onze adviseurs u ook op andere gebieden ondersteunen. Bij DRV werken HR-adviseurs, fiscalisten, salarisadviseurs en administrateurs namelijk nauw samen. Hieronder zetten we een aantal mogelijkheden op een rij.

  • Inzicht bieden in beloningsmogelijkheden, in het opstellen van arbeidsvoorwaarden en in het omgaan met ziekteverzuim.
  • Maken van pro forma berekeningen.
  • Adviseren over beloningsvormen en bij arbeidsconflicten.
  • Verzorgen van management rapportages.

Wat kunt u van ons verwachten?

Als u uw salarisadministratie aan ons uitbesteedt, kunt u het volgende verwachten:

  • Actuele kennis van bepalingen en regels.
  • Meedenken en snelle antwoorden.
  • Positief-kritische feedback.
  • Ervaren en geregistreerde salarisadviseurs.
  • Efficiënte afstemming tussen onze afdelingen als u al cliënt bij DRV bent.

Online inzicht in uw salarisadministratie

Als ondernemer krijgt u een eigen portal waarin u inzicht heeft in uw salarisadministratie. U kunt hier alle documenten, zoals salarisstroken en jaaropgaven online raadplegen. Ook medewerkers kunnen een inlog krijgen tot hun eigen digitale personeelsdossier waarop ze deze documenten kunnen vinden. Hierdoor hoeft u geen salarisstroken meer per mail of per post te verzonden.

Salarisadministratiekantoor met jaren ervaring

De salarisadministrateurs van DRV hebben jarenlange ervaringen in het verzorgen van salarisadministraties. Dit doen ze voornamelijk voor ondernemers in het mkb. DRV verzorgt loonmutaties, loonaangiften, verstrekt de loonstroken en betaalt indien gewenst ook de salarissen uit. Als u als ondernemer u salarisadministratie uitbesteedt, krijgt u meer vrijheid om u te focussen op bijvoorbeeld strategie en bedrijfsvoering.