Webinar NOW: terugkijken en meer informatie

Webinar
Coronavirus webinars

Webinar NOW: terugkijken en meer informatie

Webinar

Expertise: Salaris & personeel
Onderwerp: Coronavirus
Laatste update: 03 april 2020
Gepubliceerd: 03 april 2020

Om ondernemers wegwijs te maken in de vele voorwaarden en regels rondom de Tijdelijke Noodmaatregel overbrugging voor Werkgelegenheid, organiseerden we op vrijdag 3 april een webinar. Wat zijn de voorwaarden, hoe pakt de regeling uit in de praktijk, waar moet u op letten en hoe vraagt u de regeling aan? We vertellen het u in dit webinar, dat u hieronder terug kunt kijken.

Heeft u naar aanleiding van dit webinar vragen? Op deze pagina met veelgestelde vragen rondom het coronavirus hebben we alle eerdere vragen verzameld en beantwoord. Staat uw vraag er toch niet bij, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

Kennisdossier op onze website

Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft om uw bedrijfsproces af te stemmen op de huidige genomen maatregelen in verband met het coronavirus? Of wat u kunt doen om uw bedrijf gezond te houden? Op onze website hebben we een pagina ingericht waar ons specialistenteam corona de komende tijd regelmatig haar kennis met u deelt. Houd deze pagina in de gaten, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw organisatie. Heeft u specifieke vragen over de gevolgen voor uw organisatie? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij DRV of het specialistenteam corona. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten en wij nemen contact met u op.