Salaris & personeel

Een effectief en flexibel team met brede expertise
Personeels- en salarisadministatie online - DRV Personeel

Salaris & personeel

Een effectief en flexibel team met brede expertise

Personeel is vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Maar om dat succes samen te kunnen realiseren, moet u als werkgever wel voldoen aan een aantal verplichtingen én maakt u kosten. DRV helpt u om personeel te behouden en zo effectief mogelijk in te zetten, rekening houdend met de wettelijke kaders en de collectieve arbeidsovereenkomsten.

DIRECT CONTACT OVER SALARIS & PERSONEEL DOWNLOAD MEER INFORMATIE OVER SALARIS EN PERSONEEL

Bespaar tijd en geld op uw administratie

Het voeren van een goede hr, personeels- en salarisadministratie is voor veel ondernemers een tijdrovende klus. Met behulp van de juiste software pakketten, zoals DRV salaris online, DRV personeelsplanning en Sympa, kunt u echter veel tijd besparen. Met behulp van geautomatiseerde workflows van de kerntaken kunt u deze administraties efficiënter en overzichtelijker beheren. Wijzigingen in de personeelsplanning worden bijvoorbeeld direct doorgevoerd in de automatisch ingeboekte uren en uw salarisadministratie.

Door al uw systemen bovendien aan elkaar te koppelen bespaart u veel handelingen en krijgt u optimaal inzicht. Met behulp van overzichtelijke dashboards bent u continu op de hoogte van de o.a. de gewerkte uren, salarissen, vakanties en het ziekteverzuim binnen uw organisatie.

Waar bieden wij ondersteuning?

 • Volledige ontzorging of ondersteuning van uw personeels- en salarisadministatie
  Ons gebruiksvriendelijke pakket DRV salaris online neemt u dankzij koppelingen met tal van systemen veel werk uit handen en geeft u continu inzicht in uw data met behulp van overzichtelijke dashboards. Ook kunnen we uw administratie deels of volledig uit handen nemen.
 • Bespaar tijd en kosten op uw HR administratie met sympa
  Ook op uw HR administratie kunt u veel tijd besparen. Sympa zorgt met behulp van geautomatiseerde workflows voor een efficiënter beheer van, en optimaal inzicht in uw administratie. Zo wordt bijvoorbeeld na het accorderen van een verlofaanvraag een automatische bevestiging naar de medewerker gestuurd en zijn verlofsaldo direct aangepast in uw salarisadministratie.
 • Arbeidsvoorwaarden en –contracten
  Voldoen uw arbeidsvoorwaarden en –contracten aan de wet- en regelgeving? Wij kunnen helpen contracten op te stellen en zorgen dat uw belangen goed behartigd zijn.
 • Belonen en waarderen
  Wat is een passend aanbod? Hoe maakt u afspraken over doorgroei? Wij bieden u inzicht in wat marktconform is en aansluit bij uw onderneming.
 • De juiste kandidaat selecteren
  Wanneer u een vacature uitzet kunnen wij u helpen met het opstellen van een profielschets. Welke expertise en persoonskenmerken zijn nodig? Hoe selecteert u tijdens de gesprekken? Is een assessment zinvol? Wij helpen u bepalen of kandidaten beschikken over de juiste competenties én passen binnen uw team.
 • Leeftijdsbewust personeelsbeleid
  Wanneer uw bedrijf zich ontwikkelt, verandert ook de invulling van diverse functies. Wij helpen u medewerkers te begeleiden zodat ze blijvend van waarde zijn.
 • Verzuimprotocol en –preventie
  Met welke regels krijgt u te maken bij langdurig verzuim? Welke aanpak hanteert u bij een structureel hoog verzuimpercentage? Wij stellen samen met u een goed verzuimbeleid op en zorgen voor een heldere vastlegging in de personeelsdossiers.
 • Meer rendement uit personeel
  Zitten medewerkers op de juiste plek? Worden ze uitgedaagd en gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen? Wij helpen u om uw organisatie op personeelsgebied efficiënt in te richten en begeleiden u in de ontwikkeling van uw personeel.
 • Pensioen(regelingen)
  Wij maken inzichtelijk welke mogelijkheden u heeft, en wat de voordeligste optie is voor uw onderneming en uw personeel.

Onze aanpak

Dit doen we door met gespecialiseerde collega’s advies, ondersteuning en administratieve verwerking af te stemmen op uw behoeften. Binnen DRV werken hr-adviseurs, fiscalisten, salarisadviseurs en salarisadministrateurs nauw samen in één team. Zo bieden we ondersteuning op uitvoerend gebied in alle fases van het werkgeverschap. Door slim samen te werken, heeft u alle aandacht voor datgene waar u goed in bent: ondernemen.