DRV Personeel

Een effectief en flexibel team met brede expertise
DRV Personeel

DRV Personeel

Een effectief en flexibel team met brede expertise

Personeel is vaak een bepalende factor in het succes van uw onderneming en tegelijk een grote kostenpost. Daarbij brengt werkgeverschap een groot aantal verplichtingen met zich mee. DRV Personeel helpt ondernemers om personeel te vinden, te behouden en zo effectief mogelijk in te zetten, rekening houdend met de wettelijke kaders en de collectieve arbeidsovereenkomsten. DRV Personeel adviseert en ondersteunt ondernemers met het werkgeverschap en helpt ondernemers het maximale uit medewerkers te halen.

Dit doen we met gespecialiseerde collega’s door advies, ondersteuning en administratieve verwerking afgestemd op uw behoeften. Binnen DRV Personeel werken hr-adviseurs, fiscalisten, recruiters, salarisadviseurs en salarisadministrateurs nauw samen in één team. Zo kunnen we ondersteuning bieden op uitvoerend gebied in alle fases van het werkgeverschap. Ook kunnen we samen met u de strategie bepalen en u bijstaan bij de inrichting van uw organisatie. Door slim samen te werken, heeft u alle aandacht voor datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Waar bieden wij ondersteuning?

  • Arbeidsvoorwaarden en –contracten: Voldoen uw arbeidsvoorwaarden en –contracten aan de wet- en regelgeving? Zijn uw belangen goed behartigd?
  • Belonen en waarderen: Wat is een passend aanbod? Hoe maakt u afspraken over doorgroei?
  • De juiste kandidaat selecteren: Welke expertise en persoonskenmerken zijn nodig? Hoe vindt u de juiste kandidaat? Hoe selecteert u tijdens de gesprekken? Is een assessment zinvol?
  • Leeftijdsbewust personeelsbeleid: Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers blijvend van waarde zijn?
  • Verzuimprotocol en –preventie: Met welke regels krijgt u te maken bij langdurig verzuim? Welke aanpak hanteert u bij een structureel hoog verzuimpercentage?
  • Meer rendement uit personeel: Zitten medewerkers op de juiste plek? Worden ze uitgedaagd en gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen?
  • Pensioen(regelingen): Welke mogelijkheden zijn er?