Met procesoptimalisatie uw bedrijf op orde

Performance Improvers realiseert
Met procesoptimalisatie uw bedrijf op orde

Met procesoptimalisatie uw bedrijf op orde

Performance Improvers realiseert

Performance Improvers helpt u processen en systemen efficiënter en effectiever in te richten. Het optimaliseren van de processen in de organisatie verhoogt de productiviteit en zorgt ervoor dat u met minder middelen meer kunt bereiken. Met procesoptimalisaties helpen we u het maximale rendement uit uw onderneming te halen.

Bedrijfsprocessen geheel in kaart brengen

Tijdens de procesoptimalisaties hebben we oog voor het grotere geheel. Alle activiteiten die in het bedrijf worden uitgevoerd moeten aansluiten bij de strategie van de onderneming. Om de processen goed te laten lopen is het belangrijk een beeld te hebben bij de benodigde informatiehuishouding. Welke informatie hebben we in welk deel van het proces nodig om de juiste beslissingen te nemen? Daarnaast zijn duidelijke taken en verantwoordelijkheden belangrijk. De meeste inefficiënties komen namelijk voort uit foutieve overdracht tussen verschillende mensen of afdelingen. Tevens is het noodzakelijk goed te analyseren of het systeem de kernprocessen op de juiste manier ondersteund. Helaas komen we in de praktijk regelmatig tegen dat het bedrijfsproces gehinderd wordt door de gebruikte systemen,

Blijvende procesoptimalisatie

Is er in uw bedrijf sprake van dat bepaalde processen niet goed lopen? Is er veel sprake van onderlinge afstemming en van controle na controle? Is er veel sprake van handmatig en/of dubbel werk? Werkt het systeem de processen tegen? Wij hebben veel ervaring met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en helpen u graag bij het efficiënt inrichten van uw kernprocessen.