DRV Performance Improvers

Verandermanagement met resultaat
Verandermanagement met resultaat

DRV Performance Improvers

Verandermanagement met resultaat

Bent u op zoek naar verandermanagement met impact? DRV Performance Improvers is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijfsonderdeel van DRV Accountants & Adviseurs, een organisatie met ruim 550 medewerkers en meer dan 5500 klanten. Wij begeleiden ondernemers bij alle mogelijke strategische en bedrijfskundige onderwerpen op het gebied van finance, commercie, productie, logistiek, inkoop, ICT en HR. We ondersteunen bij heldere en compacte planvorming en bij de daadwerkelijke realisatie. Verwacht van ons geen dikke rapporten, maar passende oplossingen.

Het tij keren

We helpen bedrijven in zwaar weer, bedrijven die te snel groeien en bedrijven die geconfronteerd worden met specifieke problemen die invloed hebben op de prestaties van de onderneming. Wij helpen bedrijven met verandermanagement en transformatie in uiteenlopende branches. Dit doen we met adviseurs die zelf jarenlang ondernemer zijn geweest, veel lijnervaring hebben opgedaan en over aantoonbare realisatiekracht beschikken. DRV Performance Improvers is dé partij die de noodzakelijke bedrijfs- en cultuurveranderingen niet alleen signaleert maar vooral realiseert door:

  • Bewustwording te creëren bij het management en de aandeelhouders.
  • Een juiste diagnose te stellen.
  • Een realistisch veranderprogramma op te stellen dat rekening houdt met alle aspecten van de bedrijfsvoering en rekening houdt met de onderlinge samenhang.
  • Blijvende gedragsveranderingen te creëren.