Kustmarathon Zeeland

DRV Accountants & Adviseurs is sponsor van de Kustmarathon Zeeland. De marathon staat bekend als de zwaarste en mooiste marathon van Nederland. De aankomende editie van de Kustmarathon Zeeland vindt plaats op 1, 2 en 3 oktober 2021.

 

 

 

Sponsor van de Kustmarathon

DRV Accountants & Adviseurs is zilveren sponsor van de Kustmarathon Zeeland. DRV is niet alleen betrokken bij de organisatie, maar levert ook een actieve bijdrage aan het evenement door deel te nemen aan de diverse onderdelen.

Trotse sponsor Kustmarathon

"Een aantal collega’s doen mee met een van de onderdelen, maar ook onder de collega’s die niet deelnemen leeft het evenement. Zo hebben we ieder jaar op zaterdag een aanmoedigingsteam op de Veerse Gatdam om de lopers een hart onder de riem te steken. De sponsoring past ook goed bij wat wij doen. We gaan altijd voor de beste prestatie, ook in ons werk. Deelnemen aan de marathon en ons dagelijks werk vereisen allebei een strakke planning en toewijding."

Freddy van der Maas - Directeur en accountant

Loopt u zelf mee of komt u de lopers weer aanmoedigen?

Traditiegetrouw staat er op zaterdag in het weekend van de Kustmarahton Zeeland een promoteam van DRV’ers op de Veerse Gatdam om de lopers van de marathon samen met het publiek een hart onder de riem te steken. Ze delen dan zonnebrillen en juichsjaals uit. Komt u in dit jaar (weer) samen met ons de lopers toejuichen? Het weekend van de Kustmarathon Zeeland valt op 2, 3 en 4 oktober.

Kustmarathon Zeeland

Het eerste weekend van oktober staat in Zeeland in het teken van de Kustmarathon Zeeland. In dat weekend gaan de deelnemers verschillende sportieve uitdagingen aan. Op vrijdagavond vinden in Zoutelande de LadiesRun en de Light Kustrun plaats. Zaterdagochtend starten in Zoutelande de mountainbikers voor een MTB-tocht over het strand en door de bossen. In Burgh-Haamstede wordt dan het startschot gegeven voor de Kustmarathon. De marathon finisht in Zoutelande. Op zondagochtend vertrekken ook de wandelaars van Burgh-Haamstede naar Zoutelande voor de wandelmarathon. Kortom, een weekend vol sportiviteit en gezelligheid.