Moore DRV Beach Event
Roosendaal

Ieder jaar in juli vindt het Moore DRV Beach Event Roosendaal plaats op de Oude Markt in Roosendaal. Moore DRV is sinds 2017 hoofdsponsor van dit evenement en wil hiermee haar lokale betrokkenheid tonen.

‘De afgelopen editie van het Moore DRV Beach Event Roosendaal hebben we heel positief ervaren. We hebben ook dit jaar met twee teams meegedaan aan het bedrijventoernooi op vrijdagavond: de ‘Smashende Adviseurs’ en de ‘Blokkende Accountants’,’ vertelt Marc van Can, partner en accountant bij Moore DRV in Roosendaal. ‘Met de Blokkende Accountants wisten we voor het 2e jaar op rij de eerste prijs binnen te slepen. Door het heerlijke weer op de vrijdag en zondag was er voldoende ruimte om collega’s en cliënten te betrekken bij het evenement. Al met al weer een zeer geslaagd evenement waar we trots op zijn!’

WAAROM SPONSOREN WIJ?

Lokale betrokkenheid

Top prestaties leveren

Sportieve werkgever

Verantwoord ondernemen

Trotse sponsor Beach Event Roosendaal

"Ik heb zelf jaren gevolleybald en ik doe elk jaar mee aan het bedrijventoernooi. Onder collega’s leeft het evenement behoorlijk, er worden onderling teams samengesteld en iedereen kijkt altijd uit naar de jaarlijkse kantoorbarbecue op de vrijdagavond bij het evenement. De betrokkenheid bij het evenement is een belangrijk argument om het Beach Event te sponsoren. Met de sponsoring onderstreept Moore DRV het belang van een gezonde balans tussen werk en privé en van het ook buiten kantoortijden samen neerzetten van een topprestatie."

Marc van Can - Partner en accountant bij Moore DRV

Sponsoring Moore DRV Beach Event Roosendaal

Moore DRV is naamgever van het Beach Event Roosendaal en duidelijk zichtbaar met een groot aantal spandoeken en vlaggen. Naast de zichtbaarheid langs de kant, is Moore DRV ook in het veld aanwezig. Daarom doen we elk jaar mee met twee teams aan het bedrijventoernooi en sponsoren twee teams tijdens het hoofdtoernooi.

Moore DRV Beach Event Roosendaal

Op vrijdagmiddag begint het event met diverse beachvolleybalclinics. Hierna strijden Roosendaalse ondernemers om de hoogste plaats op het erepodium tijdens het bedrijventoernooi. De zaterdag en de zondag is het de beurt aan de professionele beachvolleyballers en voetvolleyers. Daarnaast is er gedurende het weekend live amusement en wordt op vrijdagavond een beachparty georganiseerd.