Sponsoring

DRV werkt in de echte economie. We voelen ons nauw betrokken bij het werkgebied Zuidwest-Nederland waarin wij werken en wonen. Daarom zijn we een betrokken partner van een aantal toonaangevende evenementen in de regio Zuidwest-Nederland. Dat betekent dat we niet alleen de evenementen sponsoren en meedoen, maar ook meedenken met de organisatie.

Waarom sponsoren wij?

method image

Lokale betrokkenheid

method image

Top prestaties leveren

method image

Sportieve werkgever

Thema’s voor sponsoring

We sponsoren activiteiten binnen drie vastgestelde thema’s:

 • Sport: het leveren van een topprestatie stimuleren we, zowel op zakelijk als sportief vlak. Daarin zien we overeenkomsten, want het leveren van een topprestatie kan alleen als er topkwaliteit wordt geboden. We maken de keuze om de hardloopsport, fietssport, voetbalsport en golfsport te sponsoren. Veel van onze medewerkers zijn actief betrokken bij deze sporten.
 • Kennis: Onze grote kracht is de expertise die we in huis hebben. We willen deze kennis delen met andere ondernemers zodat zij het beste resultaat kunnen bereiken. Het vormt de basis van ons bestaan. Een initiatief waar inspiratie en kennisdeling tussen ondernemers voorop staat bekijken we dan ook met veel interesse.
 • Cultuur en maatschappij: wij zijn betrokken bij de regio waarin we opereren. Die regio heeft baat bij een gevarieerde, aantrekkelijke en actieve leefomgeving. Daarom dragen wij graag bij aan initiatieven die bijdragen aan de culturele en maatschappelijke ontwikkeling van ons woon- en werkgebied.

 

Sponsorcriteria

DRV heeft een sponsorbeleid opgesteld waarin criteria zijn opgenomen voor het aangaan van een samenwerking. Alle sponsoraanvragen worden getoetst aan de hand van deze criteria. We zetten de belangrijkste criteria hieronder kort voor u uiteen:

 • De sponsoring valt binnen een van de hierboven genoemde thema’s.
 • De doelgroep bevindt zich in de regio Zuidwest-Nederland en binnen de doelgroep bevinden zich ondernemers in het mkb.
 • Bij de sponsoring is een actieve betrokkenheid vanuit DRV bij het project, de club, organisatie of vereniging.
 • Er wordt duidelijk en actief naar buiten gebracht dat DRV de activiteit ondersteunt.

‘De Singelloop is een thuiswedstrijd voor mij’

"We ondersteunen elkaar, maar stimuleren elkaar ook om het beste resultaat neer te zetten. Net als in mijn werk als belastingadviseur heb ik tijdens het lopen een doel voor ogen. Ik wil een goede prestatie neerzetten en daarvoor moet je goed voorbereid zijn, discipline hebben en een doorzetter zijn. Daarom ga ik ook voor een topprestatie bij de Singelloop!"

Dirk van Dorsselaer - Partner en belastingadviseur

Welke events sponsoren wij zoal?

Kustmarathon Zeeland

DRV Accountants & Adviseurs is zilveren sponsor van de Kustmarathon Zeeland. De marathon staat bekend als de zwaarste en mooiste marathon van Nederland. DRV is niet alleen betrokken bij de organisatie, maar levert ook een actieve bijdrage aan het evenement door deel te nemen aan de diverse onderdelen. Hier vertellen wij meer over deze sponsoring.

 

Singelloop Breda

DRV Accountants & Adviseurs is topsponsor van de Bredase Singelloop. DRV wil een actieve bijdrage leveren aan het evenement door betrokken te zijn, mee te denken én mee te lopen. Klik hier voor meer informatie over deze sponsoring.

 

DRV Beach Event Roosendaal

Ieder jaar in juli vindt het DRV Beach Event Roosendaal plaats op de Oude Markt in Roosendaal. DRV Accountants & Adviseurs is sinds 2017 hoofdsponsor van dit evenement en wil hiermee haar lokale betrokkenheid tonen. Zo is DRV naamgever van het Beach Event Roosendaal en duidelijk zichtbaar met een groot aantal spandoeken en vlaggen. Naast de zichtbaarheid langs de kant, is DRV ook in het veld aanwezig. Daarom doen we elk jaar mee met twee teams aan het bedrijventoernooi en sponsoren twee teams tijdens het hoofdtoernooi. Lees hier meer over onze sponsoring aan dit event.

Continu uitdagend

We dagen werknemers uit om het beste uit zichzelf te halen: te groeien naar een nieuwe functie, zelf verantwoordelijkheden te nemen, mooie opdrachten uit te voeren en mee te doen aan diverse sportevents die we sponsoren. Collega's krijgen bij DRV de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen, dingen te proberen en zichzelf te laten zien. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd én beloond.

Ook uitdaging in de privésfeer

DRV’ers zoeken niet alleen uitdaging in hun werk, maar ook in hun privé! En dat snappen wij heel goed. Het is een van de redenen dat we diverse sportevenementen zoals o.a. de Singelloop, Harbour Run, de Kustmarathon sponsoren. We stimuleren het leveren van een topprestatie, zowel op zakelijk als sportief vlak. Daarom doen veel collega’s mee aan deze evenementen, uiteraard volledig in stijl met onze eigen DRV sportkleding!

Sponsoraanvraag

Wilt u een sponsoraanvraag indienen? Dat kan door via het contactformulier.

In dit voorstel staat een omschrijving van de activiteit, waarom DRV een geschikte sponsor is, wat er van DRV wordt verwacht als sponsor, wat de tegenprestaties zijn, of er andere sponsoren zijn en wat doelgroep is van de gesponsorde activiteit.

Aan de hand van de aanvraag en de hierboven genoemde criteria beoordelen wij of het project in aanmerking komt voor sponsoring en of ondersteuning mogelijk is binnen de beschikbare budgetten.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *