Beurzen en bijeenkomsten

U komt DRV Accountants & Adviseurs geregeld tegen bij diverse beurzen en bijeenkomsten in Zuidwest-Nederland. Dit doen wij omdat we graag dicht bij de ondernemers in de echte economie willen staan. We zijn bereikbaar en zichtbaar en niet alleen op onze eigen kantoren. Bezoek onze stand eens tijdens Contacta.nl in Goes of Horticontact in Gorinchem.

Onze beursdeelname

DRV is ieder jaar kennispartner van Contacta.nl in Zeeland en we staan hier dan niet alleen met een grote stand, maar verzorgen ook inhoudelijk kennissessies over verschillende onderwerpen. Daarnaast zijn wij ieder jaar in februari aanwezig met een stand tijdens Horticontact, de grootste glastuinbouwbeurs van Nederland. Ons doel van deelname aan een beurs is tweeledig. Allereerst willen we netwerken met onze bestaande relaties. Daarom nodigen wij ook graag cliënten en andere relaties uit voor een borrel op onze stand. Daarnaast komen wij natuurlijk ook graag in contact met potentiële cliënten. We gaan met ondernemers in gesprek over hun bedrijf en de zaken waar zij tegenaan lopen tijdens het ondernemen in de echte economie. Wat zijn de valkuilen? Welke keuzes maken ze? Hoe stellen ze de juiste doelen? Hier kan uiteraard een afspraak na afloop van de beurs uit voortvloeien.

Een extra doel van deelname aan beurzen is het kennismaken met potentiële collega’s. Door onze deelname hopen we professionals te triggeren om eens na te denken over DRV als werkgever. Niet alleen directieleden en partners zetten zich hiervoor in, maar ook young professionals. Vanuit eigen ervaring wordt vertaald over hun baan en waarom DRV een aantrekkelijke werkgever is.

Kennisbijeenkomsten, congressen en sprekers

DRV is een kennisorganisatie waar veel adviseurs werkzaam zijn. Iedere adviseur heeft zijn eigen expertise. De kennis van onze adviseurs brengen wij over tijdens zelf georganiseerde bijeenkomsten zoals het DRV Uurtje Wijzer op onze vestigingen. Daarnaast hebben wij sprekers voor externe congressen en bijeenkomsten die sessies geven. Zij kunnen vertellen over bedrijfsoverdracht, het verbeteren van bedrijfsprestaties, arbeidsrecht, de AVG en tal van andere financieel gerelateerde onderwerpen.

Aanvraag beursdeelname, bijeenkomsten en sprekers

Organiseert u een interessante beurs of bijeenkomst waarbij u ons graag als deelnemer heeft? Of wilt u één van onze adviseurs als spreker inhuren? Dat kan door een voorstel te sturen naar communicatie@drv.nl. In dit voorstel staat een omschrijving van de beurs of bijeenkomst, waarom DRV een geschikte deelnemer is of waarom een adviseur een interessante spreker is, wat er van DRV wordt verwacht en wat de tegenprestaties zijn. Daarnaast zijn wij zeer benieuwd naar andere deelnemers en de doelgroep van de beurs of bijeenkomst. Aan de hand van de aanvraag beoordelen wij of het project in aanmerking komt en of ondersteuning of deelname mogelijk is.

Voorbeelden van beursdeelnames

Contacta.nl

Op 5, 6 en 7 november 2019 vond de 33e editie van Contacta.nl plaats. Als kennispartner deelden we weer onze kennis met u. Dit deden we op persoonlijke wijze met één op één adviesgesprekken op vijf actuele thema’s. Heeft u dit gemist maar heeft u wel interesse? Kijk dan hieronder waar we u mee kunnen helpen en neem contact met ons op! Lees alles over ons kennispartner bij Contacta.nl.

Horticontact

Van 18 t/m 20 februari 2020 is DRV weer prominent aanwezig tijdens de HortiContact in de Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen lang komen ondernemers uit de tuinbouwsector bijeen om kennis en ideeën met elkaar te delen. Met ruim 14.000 bezoekers kan de HortiContact zich met recht het grootste tuinbouwverzamelpunt van Nederland noemen. Lees hier over onze beursdeelname aan de Horticontact.

Gastvrij Rotterdam

Op 20, 21 en 22 september staan wij met een stand prominent op dé vakbeurs voor de horeca: Gastvrij Rotterdam. We komen samen met alle vakmensen uit de horeca om terug te blikken op het afgelopen jaar, maar vooral om samen vooruit te kijken, te proeven, ideeën uit te wisselen en kennis te delen. We nodigen u dan ook van harte uit om met ons een heerlijke gin-tonic te drinken op onze stand (nummer 2.400). Lees hier over onze beursdeelname aan Gastvrij Rotterdam.