Sponsor Singelloop Breda

DRV verlengt sponsorcontract Bredase Singelloop

Artikel

Datum: 19 juni 2017
Expertise of branche: DRV Accountants & Adviseurs, Singelloop Breda

DRV Accountants & Adviseurs is zeker nog tot en met 2019 sponsor en partner van de Bredase Singelloop. Donderdag 15 juni tekenden Jan van Zon namens DRV en Willem Butz en Peter Leijs namens de Stichting Bredase Singelloop een nieuwe 3-jarige overeenkomst tijdens de sponsorbijeenkomst in Breda. DRV is sinds 2014 naamgever van de Halve Marathon prestatieloop.

DRV Accountants & Adviseurs is actief betrokken bij het evenement door mee te denken en mee te lopen. Vorig jaar stonden er meer dan 100 lopers namens DRV aan de start van de Singelloop. De betrokkenheid bij het evenement is een van de redenen voor het verlengen van het sponsorcontract. Jan van Zon, partner en accountant bij DRV Breda: “De Singelloop Breda is al jaren een succes en we vinden het een fantastisch evenement. De Singelloop leeft bij ons, alle Bredase collega’s lopen zelf mee of komen helpen. Daarnaast past de ondersteuning van een sportief evenement als de Singelloop ook heel goed bij wat wij doen. Hardlopen gaat over het verbeteren van prestaties en dat is precies waarmee wij ondernemers helpen.”

Singelloop blijft een groot succes

Dit jaar wordt de 32e editie van de Singelloop georganiseerd op zondag 1 oktober. De Bredase Singelloop bereikte vorig jaar een record aantal deelnemers van ruim 18.000 en verwacht dit record opnieuw te breken. Sportief en gezellig, en voor alle leeftijden en typen lopers, dat lijkt de succesformule. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Singelloop Breda een van de gezelligste lopen van Nederland.

De Singelloop Breda wordt traditioneel altijd in het eerste weekend van oktober georganiseerd. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop.

Fotograaf: Erald van der Aa