Accountant Sliedrecht

DRV opnieuw hoofdsponsor van VV Sliedrecht

Artikel

Datum: 08 juni 2017
Expertise of branche: DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs is ook het komende seizoen hoofdsponsor van VV Sliedrecht. Het 3-jarige sponsorcontract is met een jaar verlengd. De naam DRV prijkt dus tot en met 2018 op de shirts van het eerste elftal van VV Sliedrecht, waarin ook Jordy de Jong, assistent accountant bij DRV, het afgelopen seizoen speelde.

Met een symbolische handtekening op de wedstrijdbal regelden André van Dijk en Kees Verhoef, beiden bestuurslid bij VV Sliedrecht, aanvoerder Gavir Breidel en Marco Prins, partner en accountant bij DRV, de contractverlening. Daarbij complimenteerde Marco Prins het eerste elftal met de inzet voor lijfsbehoud in de Hoofdklasse. Het afgelopen seizoen was een zwaar seizoen voor het eerste elftal van VV Sliedrecht. In de Hoofdklasse was de competitie pittig en dit heeft helaas geresulteerd in degradatie. Komend seizoen zal het eerste elftal van VV Sliedrecht uitkomen in de Eerste klasse. Dit doet echter niets af van het feit dat DRV trotste hoofdsponsor zal blijven van de club, zo benadrukt Marco Prins. DRV kijkt uit naar de voortzetting van de succesvolle samenwerking en een mooi seizoen.

Betrokken sponsor

VV Sliedrecht is de grootste club uit de regio. Het eerste elftal van de club speelde in de Hoofdklasse (’16-’17). DRV Accountants & Adviseurs is actief betrokken bij de club. Marco Prins, partner en accountant bij DRV: ‘Ieder weekend staan er DRV’ers langs de lijn om de mannen aan te moedigen’ Die betrokkenheid bij de club is een belangrijk argument voor de keuze van DRV Accountants & Adviseurs om VV Sliedrecht te sponsoren. Naast voetbal ondersteunt DRV vooral de hardloop- en fietssport, die ook door veel DRV’ers worden beoefend. Met de sponsoring onderstreept DRV het belang van een gezonde balans tussen werk en privé en van het ook buiten kantoortijden samen neerzetten van een topprestatie.'