Beach Event Roosendaal

DRV is de nieuwe hoofdsponsor van Beach Event Roosendaal

Artikel

Datum: 22 mei 2017
Expertise of branche: DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs is de nieuwe hoofdsponsor van het Beach Event Roosendaal. Tot en met 2018 zal het evenement de naam DRV Beach Event Roosendaal dragen. Vrijdag 19 mei jl. is het sponsorcontract getekend. Ron van Eijk, voorzitter van het Beach Event, en Marc van Can en Kees Jongenelen van DRV, gooiden een balletje op een goede samenwerking.

Voortzetting contract Jongenelen & Tholhuijsen

Kees Jongenelen is een bekende naam bij het beach event. De afgelopen negen jaar was Jongenelen & Tholhuijsen hoofdsponsor van het Beach Event Roosendaal. Dit kantoor heeft zich begin 2017 aangesloten bij DRV. Kees Jongenelen: “Ik ben zelf al jaren betrokken bij het Beach Event Roosendaal. Eerst als speler en daarna ook als sponsor namens Jongenelen & Tholhuijsen. Gezien het karakter van dit evenement en de goede exposure ben ik blij dat DRV de mogelijkheid heeft aangegrepen om het hoofdsponsorschap door te zetten.”

Het Beach Event Roosendaal en DRV gaan een samenwerking aan voor minimaal twee jaar. Ron van Eijk kijkt ook uit naar een succesvolle samenwerking: “Ik ben vorig jaar begonnen als voorzitter van het Beach Event Roosendaal. Voor het evenement is het ontzettend belangrijk om een goede hoofdsponsor te hebben. En met DRV hebben we niet alleen een nieuwe hoofdsponsor, maar kunnen we ook leunen op alle kennis en ervaring van de afgelopen negen jaar. En ik merkte direct in de gesprekken dat DRV een volleybal hart heeft. Ik kijk daarom enorm uit naar de samenwerking."

Ook Marc van Can is blij met de samenwerking: “Ik heb zelf jaren gevolleybald en ik ben van plan om mee te doen aan het bedrijventoernooi. Onder collega’s leeft het evenement inmiddels, er worden onderling al teams samengesteld. De betrokkenheid bij het evenement is een belangrijk argument om het Beach Event te sponsoren. Met de sponsoring onderstreept DRV het belang van een gezonde balans tussen werk en privé en van het ook buiten kantoortijden samen neerzetten van een topprestatie."

14, 15 en 16 juli op de Grote Markt

Het Beach Event Roosendaal vindt plaats op 14, 15 en 16 juli op de Oude Markt in Roosendaal. Op vrijdag 14 juli start het evenement met het allround beach volleybaltoernooi voor zowel jeugd (vanaf C) als senioren (tot promotieklasse). Hierna strijden Roosendaalse ondernemers om de hoogste plaats op het erepodium tijdens het bedrijventoernooi. Op 15 en 16 juli vinden het professionele beachvolleybal toernooi en een voetvolley toernooi plaats. Daarnaast is er gedurende het weekend live amusement en wordt op zaterdagavond een beachparty georganiseerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Beach Event Roosendaal? Kijk dan snel op de website van dit zomerse evenement!