Beleef Zuidwest-Nederland in 360 graden

Over DRV
Beleef Zuidwest-Nederland in 360 graden

Beleef Zuidwest-Nederland in 360 graden

Over DRV

DRV Accountants & Adviseurs heeft een bijzondere bedrijfsfilm: Beleef Zuidwest-Nederland in 360 graden. Het is de eerste bedrijfsfilm in Nederland die helemaal in 360 graden is gefilmd. DRV laat met de film zien hoe veelzijdig, bedrijvig en kansrijk het gebied Zuidwest-Nederland is. Door de opnamen in 360 graden en met een drone te maken, krijgen de beelden veel impact en is filmkijken een beleving; de kijker bepaalt waarop hij zijn blik richt.

Film bekijken

Wanneer u op uw device de Google Chrome browser heeft kunt u onderstaande video direct bekijken. Door met uw muis vervolgens op de film te klikken en te bewegen kunt u genieten van de schitterende omgeving.

Op devices met de besturingsystemen Android OS en Iphone OS kunt u gebruik maken van de YouTube-app om de virtual reality-film bekijken. Door vervolgens met uw device te te bewegen kunt u om u heen kijken. De YouTube-app van Android OS biedt zelfs de mogelijkheid om met een virtual reality-bril te kijken. Klik bij het afspelen van de video in de hoek rechtsonder op een Google Cardboard icoon en het beeld splitst zich in tweeën.

Voor devices met een Windows, Android OS en Iphone OS besturingssysteem zijn ook speciale app's beschikbaar waarmee u met en zonder een virtual reality-bril kunt kijken.

Virtual reality bril

Voor het bekijken van de DRV Corporate film kunt u gebruik maken van de kartonnen variant van de 3D virtual reality-bril (VR) die gebruik maakt van uw mobiel. Het is een prima alternatief voor de Oculus Rift en andere recent verschenen VR-brillen. U kunt de virtual reality-bril van DRV voor slechts € 7,50 ontvangen. Stuur hiervoor een mail naar communicatie@drv.nl.

Virtual reality film

Virtual reality films zijn in opkomst. Recent was de eerste ‘pop-up’ virtual reality bioscoop op tournee in Nederland. Het aanbod films op YouTube begint langzaam toe te nemen. Ook voor producenten en regisseurs is het maken van de 360 graden films nog bijzonder. DRV zocht en vond in Raimond van Soest een ervaren story board artist en regisseur die met veel enthousiasme aan het project werkte. Voor Raimond was het zijn eerste bedrijfsfilm. Hij werkte eerder mee aan grote filmproducties als Michiel de Ruyter, Alles is Liefde en Oorlogswinter. Producent is videoproducties.nl.

Making of

Bekijk nu de making of van de DRV Corporate film!