Singelloop Breda

Sponsoring
Sponsor Bredase Singelloop

Singelloop Breda

Sponsoring

DRV Accountants & Adviseurs is topsponsor van de Bredase Singelloop. Om een actieve bijdrage te leveren aan het evenement zijn we niet alleen betrokken bij de organisatie, maar proberen we ook met zoveel mogelijk relaties en collega’s aan de start te staan. Dit jaar is DRV voor het vijfde jaar sponsor en het evenement wordt organiseerd op zondag 7 oktober 2018.

Afgelopen editie liepen bij 100 DRV-lopers mee op de verschillende afstanden. Niet alleen de lopers gehuld in DRV-shirt gaven de stad een blauw tintje, ook was DRV duidelijk zichtbaar op diverse locaties in de stad. De Singelloop 2017 was ondanks de voorstellingen een droge editie en zoals elk jaar een erg gezellige. We kijken tevreden terug op onze deelname aan de Singelloop. De lopers hebben ieder een topprestatie weten weg te zetten en ook alle vrijwilligers hebben een grote inspanning geleverd wat onze deelname aan de Singelloop tot een succes heeft gemaakt.

Foto's afgelopen edities Bredase Singelloop

Bent u benieuwd naar hoe wij de vorige edities alle deelnemers hebben aangemoedigd?
Bekijk de foto's van de Singelloop 2017
Bekijk de foto's van de Singelloop 2016
Bekijk de foto's van de Singelloop 2015
Bekijk de foto's van de Singelloop 2014

De uitdaging: deelnemen aan twee hardloopevenementen op één dag

De Singelloop en de Harbour Run vallen beiden op zondag 7 oktober 2018. Wij maken gebruik van deze gelegenheid om te laten zien dat we wel van een uitdaging houden. Drie collega’s staan dan ook aan de start van de Singelloop en de Harbour Run! Lees hier meer over deze uitdaging.