Singelloop Breda

Sponsoring
Sponsor Bredase Singelloop

Singelloop Breda

Sponsoring

DRV Accountants & Adviseurs is topsponsor van de Bredase Singelloop. Om een actieve bijdrage te leveren aan het evenement zijn we niet alleen betrokken bij de organisatie, maar proberen we ook met zoveel mogelijk relaties en collega’s aan de start te staan. Dit jaar is DRV voor het zesde jaar op rij sponsor en het evenement wordt georganiseerd op zondag 6 oktober 2019.

Afgelopen editie liepen bijna 100 DRV-lopers mee op de verschillende afstanden. Niet alleen de lopers gehuld in DRV-shirt gaven de stad een blauw tintje, ook was DRV duidelijk zichtbaar op diverse locaties in de stad. De Singelloop 2018 was een droge, en zoals elk jaar een erg gezellige, editie met mooi weer. We kijken tevreden terug op onze deelname aan de Singelloop. De lopers hebben ieder een topprestatie weten weg te zetten en ook alle vrijwilligers hebben een grote inspanning geleverd wat onze deelname aan de Singelloop tot een succes heeft gemaakt.

Foto's afgelopen edities Bredase Singelloop

Bent u benieuwd naar hoe wij de vorige edities alle deelnemers hebben aangemoedigd?
Bekijk de foto's van de Singelloop 2018
Bekijk de foto's van de Singelloop 2017
Bekijk de foto's van de Singelloop 2016
Bekijk de foto's van de Singelloop 2015
Bekijk de foto's van de Singelloop 2014

De uitdaging: deelnemen aan twee hardloopevenementen op één dag

De Singelloop en de Harbour Run vielen in 2018 beiden op zondag 7 oktober. Wij maakten gebruik van deze gelegenheid om te laten zien dat we wel van een uitdaging houden. Drie collega’s stonden dan ook aan de start van zowel de Singelloop als de Harbour Run! Lees hier meer over hoe deze uitdaging is verlopen.