HortiContact: de vakbeurs voor ondernemers in de (glas)tuinbouw

Beurzen en bijeenkomsten
Horticontact 2018

HortiContact: de vakbeurs voor ondernemers in de (glas)tuinbouw

Beurzen en bijeenkomsten

Van 19 t/m 21 februari 2019 was DRV prominent aanwezig tijdens de HortiContact in de Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen lang kwamen ondernemers uit de tuinbouwsector bijeen om kennis en ideeën met elkaar te delen. Met ruim 14.000 bezoekers kan de HortiContact zich met recht het grootste tuinbouwverzamelpunt van Nederland noemen.

DRV Pro

Vanuit de vestiging in Naaldwijk nam DRV deel en liet tuinders kennismaken met DRV Pro. De collega’s lieten live op de stand zien hoe DRV Pro werkt, welke inzichten dit oplevert en wat dit kan betekenen voor de groei van een onderneming. Specifiek voor de tuinbouw werden de energiekosten, brutoresultaat, omzet en arbeidskosten in totalen en per vierkante meter in beeld gebracht.

“De HortiContact is een mooi moment om klanten, andere relaties en bekenden op een informele manier te spreken. Vaak kom je dan tot hele andere gesprekken.” Pedro Mostert, Relatiebeheerder DRV Naaldwijk.

Relaties versterken en uitbreiden

Met meer dan 500 exposanten is de HortiContact het grootste vakgerichte tuinbouwverzamelpunt in Nederland. In drie dagen verwelkomden meer dan 14.000 telers, kwekers en aanverwanten elkaar op de beursvloer. Bovendien trekt de beurs een internationaal publiek. Zo kwam in 2018 maar liefst 8% van de bezoekers uit het buitenland. De HortiContact biedt u dan ook de gelegenheid om uw bestaande contacten aan te halen en een basis te leggen voor nieuwe contacten.