Beurzen en bijeenkomsten

Over DRV
Beurzen en bijeenkomsten met DRV

Beurzen en bijeenkomsten

Over DRV

U komt DRV Accountants & Adviseurs geregeld tegen bij diverse beurzen en bijeenkomsten in Zuidwest-Nederland. Dit doen wij omdat we graag dicht bij de ondernemers in de echte economie willen staan. We zijn bereikbaar en zichtbaar en niet alleen op onze eigen vestigingen. Bezoek onze stand eens tijdens Contacta.nl in Goes, Horticontact in Gorinchem of de NAC Business Fair.

Onze beursdeelname

DRV is ieder jaar kennispartner van Contacta.nl in Zeeland en we staan hier dan niet alleen met een grote stand, maar verzorgen ook inhoudelijk kennissessies over verschillende onderwerpen. Daarnaast zijn wij ieder jaar in februari aanwezig met een stand tijdens Horticontact, de grootste glastuinbouwbeurs van Nederland. Ons doel van deelname aan een beurs is tweeledig. Allereerst willen we netwerken met onze bestaande relaties. Daarom nodigen wij ook graag cliënten en andere relaties uit voor een borrel op onze stand. Daarnaast komen wij natuurlijk ook graag in contact met potentiële cliënten. We gaan met ondernemers in gesprek over hun bedrijf en de zaken waar zij tegenaan lopen tijdens het ondernemen in de echte economie. Wat zijn de valkuilen? Welke keuzes maken ze? Hoe stellen ze de juiste doelen? Hier kan uiteraard een afspraak na afloop van de beurs uit voortvloeien.

Een extra doel van deelname aan beurzen is het kennismaken met potentiële collega’s. Door onze deelname hopen we professionals te triggeren om eens na te denken over DRV als werkgever. Niet alleen directieleden en partners zetten zich hiervoor in, maar ook young professionals. Vanuit eigen ervaring wordt vertaald over hun baan en waarom DRV een aantrekkelijke werkgever is.

Kennisbijeenkomsten, congressen en sprekers

DRV is een kennisorganisatie waar veel adviseurs werkzaam zijn. Iedere adviseur heeft zijn eigen expertise. De kennis van onze adviseurs brengen wij over tijdens zelf georganiseerde bijeenkomsten zoals het DRV Uurtje Wijzer op onze vestigingen. Daarnaast hebben wij sprekers voor externe congressen en bijeenkomsten die sessies geven. Zij kunnen vertellen over bedrijfsoverdracht, het verbeteren van bedrijfsprestaties, arbeidsrecht, de AVG en tal van andere financieel gerelateerde onderwerpen.

Aanvraag beursdeelname, bijeenkomsten en sprekers

Organiseert u een interessante beurs of bijeenkomst waarbij u ons graag als deelnemer heeft? Of wilt u één van onze adviseurs als spreker inhuren? Dat kan door een voorstel te sturen naar communicatie@drv.nl. In dit voorstel staat een omschrijving van de beurs of bijeenkomst, waarom DRV een geschikte deelnemer is of waarom een adviseur een interessante spreker is, wat er van DRV wordt verwacht en wat de tegenprestaties zijn. Daarnaast zijn wij zeer benieuwd naar andere deelnemers en de doelgroep van de beurs of bijeenkomst. Aan de hand van de aanvraag beoordelen wij of het project in aanmerking komt en of ondersteuning of deelname mogelijk is.