DRV'ers in het zand tijdens DRV Beach Event Roosendaal

Artikel
DRV Beach Event Roosendaal

DRV'ers in het zand tijdens DRV Beach Event Roosendaal

Artikel

Op 6, 7 en 8 juli vindt het Beach Event in Roosendaal plaats. Naast dat de Oude Markt helemaal vol hangt met DRV vlaggen en banners, neemt DRV als hoofdsponsor ook deel aan het bedrijventoernooi. Collega’s en relaties van kantoor Roosendaal gaan met elkaar de strijd aan het in zand.

Marc van Can, partner en oud-volleyballer vertelt: Sinds 2017 zijn we aangesloten bij het DRV Beach Event Roosendaal en wat zijn we trots dat we hoofdsponsor zijn van dit leuke evenement!

Vorig jaar zijn we aangehaakt als sponsor omdat we graag betrokken zijn bij de regio en ook actief een bijdrage willen leveren. En hoewel we, als accountantskantoor met 13 vestigingen in Zuidwest-Nederland, betrokken zijn in de regio, merken we dat nog niet iedereen ons kent. Met sponsoring van het Beach Event Roosendaal willen we laten zien dat we letterlijk en figuurlijk dichtbij de ondernemer staan. We willen ondernemers in de regio nog beter leren kennen en Roosendaal kennis laten maken met DRV. Dat betekent dat we niet alleen aanwezig zijn, maar zelf ook actief meedoen.

De vorige editie van het DRV Beach Event Roosendaal hebben we heel positief ervaren. We kijken ook dit jaar uit naar het bedrijventoernooi op vrijdagavond waar we wederom zullen deelnemen met twee teams: de ‘Smashende Accountants’ en de ‘Blokkende Adviseurs’. Afgelopen editie stond ook ikzelf als oud-volleyballer in het veld, maar de winst bleek nog niet zo makkelijk te behalen. Dat moet dit jaar beter! Daarnaast trappen we op vrijdagavond de zomervakantie af met een gezellige barbecue voor alle collega’s van kantoor Roosendaal en nodigen we onze relaties uit voor de netwerkborrel op zondagmiddag.

Samen met de organisatie gaan we er dit jaar wederom een gezellig en sportief weekend van maken.

Voor jong en oud, amateurs en professionals

Het Beach Event Roosendaal vindt plaats op 6, 7 en 8 juli op de Oude Markt in Roosendaal. Op vrijdag start het evenement met het allround beach volleybaltoernooi voor zowel jeugd (vanaf C) als senioren (tot promotieklasse). Hierna strijden Roosendaalse ondernemers om de hoogste plaats op het erepodium tijdens het bedrijventoernooi. Op zaterdag en zondag vinden het professionele beachvolleybal toernooi en een voetvolley toernooi plaats. Daarnaast is er gedurende het weekend live amusement en wordt op zaterdagavond een beachparty georganiseerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Beach Event Roosendaal? Lees meer over onze sponsoring of bekijk de website van dit zomerse evenement!