DRV in Top 3 verkiezing Exact Cloud Accountant

Artikel
Administratie

DRV in Top 3 verkiezing Exact Cloud Accountant

Artikel

Expertise: Over DRV
Onderwerp: Boekhouding » Innovatie
Laatste update: 28 mei 2018
Gepubliceerd: 30 september 2015

Mede dankzij een overweldigend aantal stemmen is DRV Accountants & Accountants nu als finalist in de race voor de titel Exact Cloud Accountant van het jaar. Dank aan alle stemmers! Wij maken ons op voor de eindstrijd.

De komende week mogen we de jury overtuigen waarom wij de onbetwiste Exact Cloud Accountant van het jaar zijn. Op woensdag 14 oktober tijdens Exact Live maakt de jury de winnaar bekend. 

Wat zijn onze argumenten

DRV zet zich actief in voor koppelingen tussen Exact Online en diverse softwarepakketten, zodat de uitwisseling van gegevens geautomatiseerd kan plaatsvinden. Voorbeelden van deze procesoptimalisatie zijn de bank- en kassakoppelingen en koppelingen met gegevens uit de personeelsadministratie in Nmbrs. Ook zorgen we ervoor dat ondernemers in één oogopslag een goed overzicht hebben van informatie die voor hun bedrijfsvoering van belang is, weergegeven in dashboards met heldere grafieken, in Exact Online en Vision Planner. Dat schept mogelijkheden om als cliënt en accountant inhoudelijk goede gesprekken te voeren over de actuele en verwachte situatie.  Want dat is het doel: zorgen dat onze adviseurs met deze en andere innovatieve oplossingen onze cliënten optimaal kunnen ondersteunen in het verbeteren van hun bedrijfsprestaties.

Voor de titel spelen ook andere zaken mee, zoals de gebruiksvriendelijkheid van onze website, branchekennis, inzet van social media en het brede aanbod van diensten. Ongetwijfeld heeft ook meegespeeld dat wij veel contact hebben met Exact en overige softwareleveranciers over innovatieve oplossingen op verschillende gebieden.  

Verkiezing op 14 oktober

Op 14 oktober aanstaande organiseert Exact een groot event, Exact Live en maken ze de winnaar bekend. Wij kijken er nu al gespannen naar uit!