DRV Online

Online diensten en tools
Cliëntportaal DRV Online

DRV Online

Online diensten en tools

We communiceren steeds meer online met onze cliënten. We wisselen digitaal informatie uit en stellen rapportages beschikbaar en vragen om goedkeuring van de stukken. Eerst gebeurde dit vaak met verschillende applicaties zoals e-mail, Whatsapp, DRV Facturen en het boekhoud- en loonpakket. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, en al uw informatie overzichtelijk op één plek te bundelen, hebben we DRV Online ontwikkeld.

INLOGGEN DRV ONLINE INLOGGEN DRV SALARIS ONLINE INLOGGEN OVERIGE APPLICATIES

Het gemak van DRV Online

Uw documenten en correspondenties beschikbaar in de cloud

Er zijn diverse documenten die zowel u als DRV nodig heeft om uw administratie te kunnen voeren. Met DRV Online beheren wij uw stukken met een online dossier. Zo stellen we stukken voor u beschikbaar in de cloud en kunt u documenten met ons delen door deze te uploaden. U hoeft hier dus niet meer voor langs te komen of stukken te mailen. Makkelijk, veilig en efficiënt.

Altijd en overal uw stukken beoordelen

Uw jaarrekening en aangifte omzetbelasting online goedkeuren en direct digitaal verzenden naar instanties als de Belastingdienst of de Kamer van Koophandel? Zonder papieren rompslomp en zonder dat het u zelf veel tijd kost? In DRV Online kunt u alles wat wij voor u klaarzetten gemakkelijk accorderen of afkeuren.

Met één wachtwoord in al uw applicatie inloggen

Een ander voordeel die DRV Online biedt is Single Sign On (SSO). Met Single Sign On kunt u vanuit de portal met één druk op de knop direct inloggen in online applicaties die u gebruikt, zoals DRV Salaris Online en DRV Online Boekhouden. Hierdoor hoeft u in de toekomst nog maar één gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden, dat van DRV Online.

Gratis app voor alle devices

Van DRV Online is ook een gratis app beschikbaar. Met de app kunt u op een makkelijke en veilige wijze informatie uitwisselen met DRV Accountants & Adviseurs. U kunt hiervoor de applicatie downloaden via:

APPLE STORE: DRV ONLINE GOOGLE PLAY: DRV ONLINE