Op zaterdag 3 mei 2014 organiseert de gemeente Bergen op Zoom voor de tweede keer het Ondernemersgala. Tijdens deze avond worden twee prijzen uitgereikt: die voor de Meest Talentvolle Starter en voor Ondernemer van het Jaar. Het belooft een schitterende avond te worden.

Voor zowel de Meest Talentvolle Starter als voor de Ondernemer van het Jaar zijn negen ondernemers door een vakjury geselecteerd. Het publiek kon tot 28 maart haar publieksstem uitbrengen en daarom zijn er nu nog drie eindgenomineerden per categorie over. De deskundige jury zal uiteindelijk de winnaar samen met het publiek uitkiezen! 

De finalisten voor de titel Ondernemer van het Jaar zijn Nijpels Meubels b.v., Christiaens Carrosserie Hydrauliek B.V. en Het Strandhuys. Ook de drie finalisten voor de titel “Meest Talentvolle Starter” zijn gekozen. Om deze prijs strijden Grassodenridder Architecten, CVT & Co en Bubble Wizard Foundation. 

Moore DRV ondersteunt samen met Haans Advocaten gezamenlijk dit Bergse evenement in de vorm van sponsoring.  

Het ondernemersgala start met een smaakvol diner voorafgaand aan de verkiezingen. Daarna wordt het gala afgesloten met een feest. 

De opbrengsten van het gala komen dit jaar ten goede aan het initiatief van SPADO om gehandicaptensport naar de wijk te brengen.