Accountant Bergen op Zoom

‘We gaan geen enkele uitdaging uit de weg!’

Artikel

Datum: 12 april 2017
Expertise of branche: DRV Bergse Monumentenloop

Jolanda van Pul – van Oeveren werkt als zelfstandig salarisadministrateur bij DRV Accountants & Adviseurs in Bergen op Zoom. Op maandag 17 april zal zij zich de hele dag inzetten voor de DRV Bergse Monumentenloop; van DRV-lopers ontvangen tot de Grote Markt aankleden en promotiemateriaal uitdelen. Maar Jolanda staat ook zelf aan de start van de 5 kilometer van de DRV City Run.

Samen lopen

‘Ik neem deel samen met mijn zoon van 12. Hij heeft alleen niet getraind en loopt veel sneller dan ik. We starten samen, maar misschien loopt hij mij er wel uit om een goede tijd neer te zetten. Dan kan ik altijd met Nicole lopen, en anders loop ik alleen. Al loop je natuurlijk nooit helemaal alleen! Je rent samen met nog honderden andere deelnemers en ook staan er veel mensen langs het parcours om de lopers aan te moedigen.

Liever een loop, dan een trail

Vorig jaar heb ik deelgenomen aan de trail, het was een speciale editie van de Bergse Monumentenloop vanwege het 60-jarige bestaan van AV Spado. Het was ontzettend leuk om te lopen, want je kwam door allerlei historische monumenten in het hart van Bergen op Zoom. Toch geef ik voorkeur aan een echte loop. Omdat je door de monumenten liep, kon je tijdens de trail ook wandelen. Nu is er weer een wedstrijdelement ingebracht waardoor je makkelijker een goede tijd kan neerzetten. Mijn streven is om de 5 kilometer te lopen binnen 30 minuten. Ik ben niet heel snel, maar het gaat mij erom de ik de afstand kan lopen. Het lukt mij nu nog niet om binnen de 30 minuten te lopen, maar maandag is dat anders. Dan ga ik er gewoon voor!

Gaan voor het beste resultaat

De loop is dit jaar een stuk serieuzer en meer prestatiegericht. Het stimuleert mij om het beste uit mezelf te halen en een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Dat probeer ik ook altijd in mijn werk te doen. Samen met collega’s streef ik altijd naar de hoogste kwaliteit voor cliënten. Sponsoring van de Bergse Monumentenloop past dus erg goed bij DRV. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Grenzen verleggen

Ik neem deel aan de 5 kilometer, maar ik wil graag verder. In januari en februari heb ik niet zoveel kunnen lopen, daardoor moest ik weer opnieuw beginnen. Inmiddels ben ik weer goed op weg. Mijn doel is om in september met de halve marathon van Disneyland Paris mee te doen. Dat lijkt me ontzettend gaaf. Er is volop entertainment langs de kant en het parcours is heel bijzonder. Zo loop je door het park en door de verschillende attracties. Ik heb me al ingeschreven, dus er is geen weg meer terug. De Bergse Monumentenloop is voor mij dus een mooie aanloop naar de halve marathon.’

Komt u Jolanda ook aanmoedigen? De Bergse Monumentenloop wordt georganiseerd op maandag 17 april, Tweede Paasdag. DRV Accountants & Adviseurs is hoofdsponsor van de Bergse Monumentenloop. Voor meer informatie kijk op www.drv.nl/monumentenloop.