Haal het maximale uit uw onderneming door uw processen te digitaliseren

Interessante kennissessie voor mkb handels- en productiebedrijven.
Kennissessie digitalisering administratie

Haal het maximale uit uw onderneming door uw processen te digitaliseren

Interessante kennissessie voor mkb handels- en productiebedrijven.

Als succesvol handels- en productiebedrijf wilt u blijven groeien en vooroplopen ten opzichte van de concurrentie. Om dat te realiseren, is het verstandig om uw bedrijfsprocessen te digitaliseren. Wanneer uw processen slim en efficiënt zijn ingericht, heeft u de juiste managementinformatie tot uw beschikking om de juiste beslissingen te nemen en kunt u uw personeel optimaal inzetten.

Dynamics 365 Business Central

Het stroomlijnen van uw processen kan met Dynamics 365 Business Central: een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer, denk aan voorraadbeheer, planning en sales etc, met volledige integratie met het 365 platform van Microsoft. Dynamics 365 Business Central is de opvolger van Dynamics NAV en is heel schaalbaar opgezet.

Het kiezen en invoeren van nieuwe software is doorgaans een tijdrovend en complex proces. Het grijpt in op uw huidige bedrijfsprocessen en moet passen bij een toekomstige behoefte. De consultants van IT Consultancy hebben de kennis en ervaring om uw processen voor u te laten werken. Zo hebben zij Robot Vloerverwarming, een echte Nederlandse organisatie die complete vloerverwarmingssystemen produceert, geholpen om met Microsoft Dynamics 365 Business Central processen verder te stroomlijnen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij Robot hoog in het vaandel. Goede oplossingen op het gebied van Enterprise Resource Planning en voorraadbeheer zijn daarom onmisbaar.

Kennissessie

In het voorjaar van 2020 hebben we een kennisessie georganiseerd rondom het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Er staat nog geen volgende sessie hiervoor gepland. Voor vragen of meer vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Meer informatie

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is als opvolger van Dynamics NAV heel schaalbaar opgezet. Of je nu 5 of 500 medewerkers hebt, Microsoft Dynamics 365 Business Central is geschikt en betaalbaar voor iedere bedrijfsgrootte. Het is een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer met volledige integratie met het 365 platform van Microsoft.

Robot vloerverwarming

Robot Vloerverwarming produceert complete vloerverwarmingssystemen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Robot is een echt Nederlandse organisatie, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan. Om dit hoge serviceniveau te kunnen blijven leveren, investeren zij veel in oplossingen op het gebied van Enterprise Resource Planning en voorraadbeheer.

IT Consultancy

Het kiezen en invoeren van nieuwe software is doorgaans een tijdrovend en complex proces. Het grijpt in op uw huidige bedrijfsprocessen en moet passen bij een toekomstige behoefte. Er spelen strategische en praktische vraagstukken en het aanbod aan oplossingen is groot. Het maken van keuzes, het inrichten van nieuwe software, het overzetten van data, het beveiligen van gegevens; het zijn allemaal vraagstukken waar u als ondernemer niet dagelijks mee te maken heeft. Het is prettig als u dat proces kunt overlaten aan ervaren professionals van het team IT Consultancy.