Internationaal ondernemen

Zakendoen in het buitenland
internationaal ondernemen en zakendoen in het buitenland

Internationaal ondernemen

Zakendoen in het buitenland

Door de steeds verder gaande internationalisering werken zowel bedrijven als werknemers vaker over de grens. Door de wirwar aan regels is het echter moeilijk een optimale situatie te creëren en de gevolgen van zakendoen in het buitenland te overzien. Elk land heeft immers eigen wetten en regels voor bedrijven die ook nog eens aan constante verandering onderhevig zijn. Landen hebben onderling verdragen en verordeningen afgesloten om te regelen wie in welke situatie mag heffen. Bij DRV werken specialisten die u hierin wegwijs kunnen maken en u stap voor stap kunnen begeleiden bij ondernemen over de grens.

DIRECT CONTACT OVER INTERNATIONAAL ONDERNEMEN DOWNLOAD MEER INFORMATIE OVER INTERNATIONAAL ONDERNEMEN

Advies voor uw onderneming over de grens

Van uw internationale onderneming een succes maken? Onze internationale specialisten kunnen u onder meer adviseren over de volgende onderwerpen:

Samenwerking in internationaal verband

We zijn aangesloten bij een internationaal netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, Moore Global Network Limited. Wereldwijd is Moore in ruim 112 landen actief. De 266 aangesloten organisaties hebben gezamenlijk meer dan 609 kantoren. We hebben als doel u geheel te ontzorgen bij het ondernemen over de landsgrenzen heen en maken dan ook indien nodig gebruik van de kennis van experts uit andere landen.

Door deze samenwerking op lokaal niveau kunnen wij u gericht bijstaan met de kennis en expertise die u nodig heeft. Daarbij assisteren wij u niet alleen bij het vervullen van de wettelijke formaliteiten, maar adviseren wij u ook op het gebied van fiscale optimalisatie en fiscale planning.