Horticontact

HortiContact: de vakbeurs voor ondernemers in de (glas)tuinbouw

Beurs

Van 20 tot 22 februari 2018 is DRV prominent aanwezig tijdens de HortiContact in de Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen lang komen ondernemers uit de tuinbouwsector bijeen om kennis en ideeën met elkaar te delen. Met maar liefst 16.384 bezoekers kan de HortiContact zich met recht het grootste tuinbouwverzamelpunt van Nederland noemen.

“Het is gaaf om te zien dat er zoveel bedrijven werkzaam zijn voor en in de agrarische sector. De HortiContact is echt hét verzamelpunt. Zo sprak ik twee ondernemers uit Gelderland, die speciaal naar de beurs waren gekomen om advies te zoeken over de verkoop van hun landbouwgrond.” Remy Rozendaal, Belastingadviseur DRV Naaldwijk.

DRV Pro

Vanuit de vestiging in Naaldwijk neemt DRV deel en laat tuinders kennismaken met DRV Pro. De collega’s laten live op de stand zien hoe DRV Pro werkt, welke inzichten dit oplevert en wat dit kan betekenen voor de groei van een onderneming. Specifiek voor de tuinbouw worden de energiekosten, brutoresultaat, omzet en arbeidskosten in totalen en per vierkante meter in beeld gebracht.

“De HortiContact is een mooi moment om klanten, andere relaties en bekenden op een informele manier te spreken. Vaak kom je dan tot hele andere gesprekken.” Pedro Mostert, Relatiebeheerder DRV Naaldwijk.

Relaties versterken en uitbreiden

Met meer dan 500 exposanten is de HortiContact het grootste vakgerichte tuinbouwverzamelpunt in Nederland. In drie dagen verwelkomen meer dan 16.000 telers, kwekers en aanverwanten elkaar op de beursvloer. Bovendien trekt de beurs een internationaal publiek. Zo kwam in 2017 maar liefst 8% van de bezoekers uit het buitenland De HortiContact biedt u dan ook de gelegenheid om uw bestaande contacten aan te halen en een basis te leggen voor nieuwe contacten.