De Gemeente Breda biedt in samenwerking met een aantal Bredase accountantskantoren, waaronder DRV Accountants & Adviseurs, een voucherregeling aan. Met de regeling kunnen ondernemers door één van deze accountantskantoren een beknopt adviesrapport laten opstellen.

Hoe werkt het?

Het initiatief is bedoeld voor in Breda gevestigde ondernemers en organisaties die vanwege de coronacrisis hun financiers om aanvullende leningen en garanties moeten vragen. Hierbij moeten ter onderbouwing financiële stukken worden overlegd. De voucherregeling kan tot en met 6 mei 2020 aangevraagd worden. Er is budget voor maximaal 35 bedrijven.

Waar bestaat de hulp uit?

  • Ondersteuning bij het opstellen van een (liquiditeits-)prognose voor 2020.
  • Doorrekening van de impact van de coronacrisis op de prognose.
  • Doorrekening van de impact van de te nemen coronamaatregelen op de prognose.
  • Vaststelling van het verwachte liquiditeitstekort in twee scenario’s.
  • Advies over de beschikbare (rijks-)regelingen met betrekking tot de coronacrisis.

Kennisdossier op onze website

Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft om uw bedrijfsproces af te stemmen op de huidige genomen maatregelen in verband met het coronavirus? Of wat u kunt doen om uw bedrijf gezond te houden? Op onze website hebben we een pagina ingericht waar ons specialistenteam corona de komende tijd regelmatig haar kennis met u deelt. Houd deze pagina in de gaten, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw organisatie. Heeft u specifieke vragen over de gevolgen voor uw organisatie? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij DRV of het specialistenteam corona. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten en wij nemen contact met u op.