Moore DRV is in december 2021 verhuisd naar een nieuw kantoorpand in Breda. Op het bedrijventerrein ‘Rithmeesterpark’ heeft Winters bouw & ontwikkeling een prachtig, functioneel nieuw pand ontwikkeld voor bijna 70 accountants, fiscalisten en specialisten. De Bredase wethouder Boaz Adank gaf vrijdag 11 december 2020 het officiële startsein voor de bouw door het onthullen van het bouwbord.

Update 06-12: Moore DRV neemt intrek nieuwbouw Breda

Na een jaar bouwen is het zover! Sinds maandag 6 december werken de collega’s vanuit de nieuwe vestiging in Breda. De spullen zijn verhuisd en de laatste puntjes zijn op de i gezet.

Update 15-11: directie Breda mocht de sleutels in ontvangst nemen

Op 15 november mocht de directie van vestiging Breda eindelijk de sleutels in ontvangst nemen van ons gloednieuwe kantoorpand na oplevering door Winters Bouw & Ontwikkeling B.V.! Samen met Zantboer & Partners en Crossminds verhuizen wij op 6 december naar de nieuwe locatie in Breda. Voor die tijd worden de laatste puntjes op de i gezet, zoals het inrichten van het pand en gereed maken van de werkplekken.

 

   

 

Update 31-3: het geraamte van ons nieuwe pand staat

Sinds de onthulling van het bouwbord heeft de ontwikkeling van het nieuwe pand zeker niet stilgelegen. Vanaf de A16 springt de grote groene kraan, die al een paar weken aanwezig is, al snel in het oog. Inmiddels staat de volledige staalconstructie op poten, zijn alle benodigde gevelwanden geplaatst en liggen zelfs alle vloeren mét draadijzers er al in. Daarmee worden de contouren van het pand al nadrukkelijk zichtbaar. We zijn ontzettend benieuwd naar de volgende stap!

Bekijk hieronder hoe de bouw van ons mooie nieuwe pand vordert.

Onthulling bouwbord

Wethouder Boaz Adank: ‘Met de komst van Moore DRV wordt wederom een mooi bedrijf toegevoegd aan ons nieuwste bedrijventerrein Rithmeesterpark. Verbinden, versterken, verslimmen en verduurzamen; dat is hoe we de toekomst van ondernemen en bedrijvigheid in Breda zien. Moore DRV deelt deze visie en geeft aan daarom ook heel bewust voor deze locatie te hebben gekozen. Wij zijn er dan ook trots op Moore DRV in Breda te mogen verwelkomen.’

Sneller bereikbaar voor cliënten en medewerkers

Moore DRV is lange tijd op zoek geweest naar een geschikte zichtlocatie in Breda. Een locatie waar een eigentijdse, open werkomgeving kan worden gecreëerd, die past bij de manier waarop Moore DRV werkt. Rienks Architects maakte daarvoor het ontwerp.

Omdat een geschikte bouwlocatie lange tijd lastig te vinden bleek en er een grote behoefte was om de teams in Breda en Oosterhout samen te voegen, is het Bredase team eind 2018 tijdelijk ingevoegd in Oosterhout. ‘De afgelopen twee jaar hebben we in Oosterhout prettig gewerkt en het naar onze zin gehad’, zegt Jan van Zon, accountant en partner.  ‘Maar Breda biedt een groot aantal voordelen die voor ons belangrijk zijn. We willen graag dichtbij al onze cliënten gevestigd zijn. Breda ligt centraal in ons verzorgingsgebied. Het Rithmeesterpark ligt pal aan de A16 en heeft goede aanrijroutes. Bovendien groeit Moore DRV en hebben we een continue aanwas van nieuwe collega’s nodig, professionals én studenten. Voor studenten in Breda zijn we straks beter bereikbaar, maar ook voor Tilburgse studenten die ons nieuwe kantoor met het openbaar vervoer sneller kunnen bereiken.’

Aantrekkingskracht Breda

Breda heeft een belangrijke regiofunctie en trekt veel nieuwe bedrijven aan, die nationaal en internationaal actief zijn. Moore DRV heeft haar dienstverlening helemaal toegespitst op de behoeften van ondernemers in de echte economie; de familiebedrijven in de volle breedte. Met onder meer een sterk regionaal controleteam en fiscale specialisten voor meer complexe en internationale vraagstukken bedient Moore DRV ook grotere bedrijven. In de nieuwe vestiging in Breda krijgt ook Zantboer & Partners een eigen onderkomen. Dit is een apart bedrijfsonderdeel dat vermogende particulieren en ondernemers bijstaat en adviseert. Crossminds, boetiekkantoor in corporate finance en strategisch advies, vestigt zich eveneens met een team in Breda. Met dit complete aanbod verwacht Moore DRV de komende jaren goed te kunnen anticiperen op de toenemende economische activiteit in de regio.

Binding met Breda

‘De keuze is voor een belangrijk deel ook gewoon emotioneel’, zegt Jan van Zon. We voelen ons lekker in Breda. Al jarenlang zijn we een grote sponsor van de Singelloop in Breda. Vrijwel alle collega’s van ons kantoor zijn daar aanwezig; als deelnemer, als helper bij het ontvangen van gasten of het aankleden van ‘onze straat’ met banners, of als supporter. Die sfeer met elkaar in de stad bij zo’n groot evenement is fantastisch en echt genieten. Bij NAC hetzelfde verhaal. Daar zijn we als kantoor actief, en velen van ons zijn trouwe supporter. Ook bij kleinere activiteiten en sportverenigingen zijn we betrokken. Kortom: we hebben een fijne tijd gehad in Oosterhout, en vooral onze collega’s van voorheen BRG hebben in Oosterhout heel lang met heel veel plezier gewerkt, maar het is tijd voor een volgende stap in Breda’, besluit Jan van Zon.

Winters en De Lobel & Partners

De Lobel & Partners – real estate experts trad op als bemiddelaar bij het vinden van een projectontwikkelaar en investeerders voor het pand. De keuze viel op Winters bouw & ontwikkeling, dat zowel de ontwikkeling als de realisatie gaat doen.

Over Moore DRV

Moore DRV telt ruim 600 medewerkers verdeeld over 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland. In Brabant heeft Moore DRV tevens vestigingen in Bergen op Zoom en Roosendaal. Het kantoor is 1922 opgericht in Zeeland en heeft vooral de afgelopen dertig jaar een bestendige groei laten zien, zowel in omzet, aantal medewerkers als breedte van dienstverlening.  Naast accountancy, belastingadvies en dienstverlening op het gebied van personeel en salaris, is Moore DRV is actief op een aantal specialistische deelgebieden. Deze zijn voor een deel in aparte bedrijfsonderdelen ondergebracht, zoals dienstverlening in corporate finance en strategisch advies (Crossminds) en aan vermogende particulieren en ondernemers (Zantboer & Partners).

Onthulling vestiging Moore DRV in Breda
Foto onthulling bouwbord, personen van links naar rechts: Michiel Stevens, directeur bij Winters bouw & ontwikkeling, Jan van Zon, partner en accountant bij Moore DRV, Boaz Adank, wethouder economie, werk en inkomen, internationaal, regio en bedrijfsvoering van de Gemeente Breda, Ernest Pieters, partner en architect bij Rienks Architects.

 

Website Winters bouw & ontwikkeling: www.wintersbouw.nl

Geschreven door:

Manager marketing & communicatie Mariëlle Meulensteen

Mariëlle Meulensteen

Manager marketing & communicatie