De twee kantoren Moore DRV en MTH, beide aangesloten bij Moore Global, gaan op een aantal terreinen samenwerken om sneller en beter uitdagingen het hoofd te bieden. Dat staat in het interview met de bestuursvoorzitters van beide kantoren dat donderdag 9 december 2021 verschijnt in MT 1000. Moore DRV en MTH scoren in die MT 1000 beide hoog op klanttevredenheid. Meer samenwerking helpt om de scores hoog te houden, betogen Michael Bick (Moore DRV) en Olaf ten Hoopen (MTH). 

Als grote uitdaging zien beide kantoren de krappe arbeidsmarkt. Enerzijds vraagt dat om nog slimmer werken zodat je met minder mensen dezelfde hoeveelheid werk kunt verrichten. Anderzijds wil je professionals uitdagen met projecten bij interessante klanten en in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat gaat sneller en beter als je samen optrekt. Ook in de werving van goede professionals zien Bick en Ten Hoopen voordelen. 

De grootste uitdaging blijft om cliënten in de echte economie steeds meer toegevoegde waarde te kunnen leveren en hen daadwerkelijk verder te helpen. Ofwel: om de core business voor de toekomst zeker te stellen. Daarvoor gaan de kantoren op een aantal terreinen vaker samenwerken, zoals het kwaliteitshuis, learning & development, werkprocessen en hoogwaardige diensten.  

Moore DRV en MTH blijven onafhankelijke kantoren, die hun zelfstandigheid en slagkracht nadrukkelijk willen behouden. De werkgebieden liggen tegen elkaar aan; grofweg bedient Moore DRV Zuidwest-Nederland en MTH Noordwest-Nederland. De overeenkomstige cultuur, sterk kwaliteits- en mensgericht, ambities kernwaarden en kernkwaliteiten maken de samenwerking een logische keuze.  

Beide kantoren scoren dan ook hoog in de MT 1000 die donderdag 9 december verschijnt:

 

CategoriePlaats Moore DRVPlaats MTH
Beste bedrijf van Nederland binnen de sector Accountancy32
Bedrijf met de beste NPS-score van Nederland binnen de sector Accountancy41
Beste bedrijf van Nederland binnen de sector Fiscaal advies23
Bedrijf met de beste NPS-score van Nederland binnen de sector Fiscaal advies15

Het hele interview met onze bestuursvoorzitter Michael Bick en bestuursvoorzitter Olaf ten Hoopen van MTH leest u hier.