Subsidieadvies

Ondersteuning en advies voor innovatieve ideeën

Voor vooruitstrevende ondernemers en organisaties zijn er tal van mogelijkheden om financiële tegemoetkoming via de (semi)overheid te verkrijgen. Het grote aantal stimuleringsregelingen verandert voortdurend en ook de ‘spelregels’ wijzigen. De kans is dan ook groot dat er voor u interessante subsidieregelingen zijn, maar u nog niet van het bestaan afweet. Onze adviseurs attenderen u hierop en verzorgen indien gewenst de gehele aanvraag voor u.

Hier staan wij voor

method image

Actueel subsidieaanbod

method image

Fiscale besparingen en financieringen

method image

Hele subsidietraject uit handen

method image

'Snel' subsidie

Accountancy en administratie column FishXL

Wat onze cliënten zeggen

"Onlangs zijn we naar een nieuw pand gegaan omdat we simpelweg te weinig ruimte hadden. Daar hebben we gelijk duurzame oplossingen doorgevoerd. Zo vangen we de warmte die uit de koelingen vrijkomt op gebruiken we dat om het kantoor te vervangen. Een flinke investering waar we echter wel subsidie voor konden krijgen. DRV heeft dat voor ons uitgezocht en alle subsidieaanvragen netjes voor ons verzorgd. Dat werkt wel zo prettig!"

Barry Murre - Murko Seafood

Subsidieadvies voor ondernemers

Vanuit onze jarenlange kennis en expertise zijn we op de hoogte van het actuele aanbod en kijken we verder dan alleen subsidieregelingen. We richten ons ook op fiscale besparingen en financieringsmogelijkheden. Door onze oprechte interesse in u en uw organisatie leggen we gemakkelijk een link met stimuleringsregelingen die u op weg kunnen helpen om uw investeringsprojecten en innovatieplannen te realiseren. Wij nemen u daarbij veel zorg uit handen door het gehele subsidietraject voor u te verzorgen: vanaf de eerste verkenning van uw subsidiekansen tot aan de afwikkeling van de daadwerkelijke subsidieaanvraag. Hierdoor blijft uw tijdsinspanning bij het subsidietraject beperkt en kunnen uw uren benut worden in uw eigen bedrijf.

De voordelen van onze aanpak

 • Door onze persoonlijke aanpak weten wij wat er speelt of gaat spelen bij uw bedrijf, en wijzen we u op kansen die u zelf (nog) niet had gezien.
 • Wij kijken niet alleen naar subsidies, maar ook naar fiscale besparingen en financieringsmogelijkheden. Zo benut u uw kansen op alle vlakken.
 • Door onze ruime ervaring en kennis weten we precies welke regelingen voor u van toepassing zijn.
 • Wij kunnen het volledige subsidietraject voor u verzorgen, zodat u hier weinig tijd aan kwijt bent.
 • De doorlooptijd van uw subsidietraject is aanzienlijk korter wanneer wij u hierbij assisteren, zodat u eerder uw geld ontvangt.

Wat zijn de meest voorkomende subsidieregelingen?

Er zijn een groot aantal subsidieregelingen en overige stimuleringsmaatregelingen beschikbaar vanuit de overheid. Als ondernemer weet u dat de overheid met subsidies innovatieve bedrijven met nieuwe producten/technologieën op weg helpt. Maar in de praktijk blijft dat toch lastig om te regelen. Onze adviseurs maken u graag wegwijs in de subsidiemogelijkheden. Hieronder lichten wij enkele populaire regelingen aan u toe zoals:

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de waarde die DRV Accountants & Adviseurs voor u kan toevoegen op het gebied van subsidieadvies? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Marc van Can AA

Partner en accountant
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *