Belastingadvies

Fiscale mogelijkheden om uw belastingdruk te verminderen

Dagelijks maakt u keuzes: complexe, eenvoudige en ingrijpende keuzes. Veel keuzes bepalen de belasting die u moet betalen. Persoonlijk belastingadvies zorgt ervoor dat u goed geïnformeerd bent en optimaal gebruikmaakt van de fiscale mogelijkheden om uw belastingdruk te verminderen. U wilt immers niet te veel belasting betalen.

Hier staan wij voor

method image

Horizontaal toezicht

method image

Specialistische kennis

method image

Voldoen aan de wet

method image

Belasting besparen

Breda Aviation column belastingadvies

Wat onze cliënten zeggen

"Het was een droom toen ik met mijn man de vliegschool overnam. Maar met een passie voor vliegen run je nog geen bedrijf. Zo hebben we met drie belastingtarieven te maken en is het verzekeren en afschrijven van vliegtuigen een studie op zich. Daarbij heeft DRV ons goed ondersteund. Zo kwamen we er bijvoorbeeld achter dat vliegtuigen met een Brits kenteken registreren flink wat belasting scheelt."

Marcia Hendriks-Hoefnagels - Breda Aviation

Belastingadvies op maat

U wilt overleggen met een belastingadviseur die de kennis van de fiscale wet- en regelgeving combineert met de kennis van uw situatie, zowel zakelijk als privé. Die weet wat uw dilemma’s en dromen zijn. Die zich verdiept in de gevolgen van de verschillende keuzes die u kunt maken. Die u goed adviseert over uw fiscale mogelijkheden en ervoor zorgt dat u niet onverwachts met een hoge belastingdruk wordt geconfronteerd.

 

Uw belastingadviseur

Die belastingadviseur vindt u in onze brede adviespraktijk. Daarin combineren fiscalisten algemene kennis met diepgaande kennis van een onderdeel van de belastingwetgeving. Denk bijvoorbeeld aan omzetbelasting, inkomstenbelasting, pensioenen, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting, maar ook aan internationale belastingwetgeving en financiële planning. Door een goede samenwerking van uw adviseur met specialisten, bieden we u een goed doordacht en samenhangend advies dat volledig aansluit op uw situatie.

Waarom belastingadvies bij DRV?

 • U heeft geen omkijken meer naar uw belastingzaken en weet zeker dat alles klopt.
 • Wij kijken naar zowel uw zakelijke als privébelangen. Nu en in de toekomst.
 • Eén vaste contactpersoon die uw situatie kent, begrijpt en daarover adviseert. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel belasting betaalt.
 • Groot aantal specialisten in dienst die we inzetten wanneer uw situatie daarom vraagt.
 • Ondersteuning voor elk moment in uw carrière: van de start tot de overdracht van uw bedrijf.

Ondersteuning op elk moment

De belastingadviseurs bij DRV kunnen u op elk moment in uw carrière ondersteunen. We kunnen u adviseren bij het starten van een bedrijf, bij een groeiende onderneming of bij keuzes die u moet maken voor de toekomst. Bijvoorbeeld met de verkoop van uw bedrijf of het voorbereiden en regelen van uw bedrijfsoverdracht (al dan niet binnen de familie). Waar u ook staat, we kijken samen met u hoe we de belastingzaken zo effectief mogelijk kunnen inrichten en uw belastingdruk kunnen verminderen.

 

 

 

Overdracht van uw onderneming

Wij adviseren altijd om tijdig na te denken over de overdracht van uw onderneming naar de volgende generatie. Door een goede en tijdige voorbereiding kunt u namelijk belastingheffing voorkomen. Samen met u nemen wij uw wensen door en vertalen dit naar mogelijkheden om uw onderneming en vermogen fiscaal optimaal naar uw opvolgers over te dragen. Hierbij houdt uw adviseur rekening met uw situatie en toekomstplannen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de waarde die DRV Accountants & Adviseurs voor u kan toevoegen op het gebied van belastingadvies en fiscaal advies? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

mr. drs. Dirk van Dorsselaer

Partner en belastingadviseur
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *