Accountancy & Administraties

Helder inzicht in uw financiën

Als ondernemer wilt u in de toekomst kijken. Uw beslissingen van vandaag bepalen de resultaten van morgen. Daarvoor heeft u optimaal inzicht in uw financiën nodig: actuele informatie, overzichtelijke rapportages en heldere prognoses. DRV biedt u dat inzicht. Met de tijdbesparende administratieve software van DRV Pro en de expertise en betrokkenheid van onze accountants heeft u de totaaloplossing in handen om de koers van uw bedrijf te bepalen.

Hier staan wij voor

method image

Geautomatiseerde administratie

method image

Gerenommeerd kantoor

method image

Helder & transparant

method image

Dienstverlening op maat

Accountancy en administratie column FishXL

Wat onze cliënten zeggen

"DRV heeft mijn administratie zo ingericht dat ik hier gemakkelijk belangrijke data uit kan halen. Via een dashboard zie ik in één oogopslag hoeveel ik kwijt ben aan personeel - in uren en in geld - en hoe zich dat verhoudt tot het aantal kilo’s vis dat we verkopen. Die gegevens kan ik elk moment van de dag inzien. Zo weet ik altijd waar ik sta en kan ik op tijd bijsturen. En samen met mijn adviseur ga ik maandelijks meer de diepte in om nog meer grip te krijgen op wat er beter kan. Zo helpt DRV mij als ondernemer continu aan de knoppen te draaien."

Barry Murre - Murko Seafood en FishXL

Ervaren accountants die u inzicht bieden

DRV staat middenin de echte economie. Onze accountants zijn altijd dichtbij en kennen uw bedrijf van haver tot gort. Dat komt doordat we inhoudelijk en persoonlijk betrokken zijn bij uw organisatie. Daarom kunt u vertrouwen op onze expertise. Niet alleen vindt u bij ons accountants met een zeer gedegen kennis en ervaring in administratieve processen en financiële rapportages. Wij begrijpen hoe financiële processen verlopen en systemen werken, en benutten die kennis om goede inzichten te geven. Dat doen wij met onze totaalaanpak DRV Pro.

 

Actueel inzicht en prognoses maken met DRV Pro

DRV Pro is onze aanpak om administratieve processen te automatiseren en digitaliseren en met elkaar te verbinden. Naast dat u hiermee veel tijd bespaart op uw administratie, kunnen we hierdoor belangrijke data uit uw operationele en financiële systemen eenvoudig combineren en ontsluiten. Een overzichtelijk en gepersonaliseerd dashboard geeft u dag en nacht inzicht in de cijfers van uw onderneming. Zo bent u altijd direct op de hoogte van ontwikkelingen en kunt u zo nodig meteen bijsturen. En wilt u ook vooruit kijken? Dan kunt u zelf meerdere scenario’s maken voor uw bedrijf via uw dashboard.

 

Proactieve signalering van uw cijfers

Dankzij de automatische signaleringen op uw dashboard houdt DRV Pro u ook actief op de hoogte van opvallende data. Onze accountants weten de data op hun beurt te interpreteren en te vertalen naar uw organisatie. We denken met u mee en maken u alert op kansen en risico’s. Daarbij blijven we altijd kritisch, zodat u de juiste afwegingen kunt maken.

De voordelen van DRV Pro

 • Uw administratieve processen zijn geautomatiseerd: zo bespaart u veel tijd en is uw administratie altijd bij én correct.
 • Maatwerkoplossing die uw financiële en operationele systemen koppelt.
 • Dag en nacht inzicht in uw bedrijf via een overzichtelijk dashboard.
 • Uw accountant kijkt mee op de achtergrond en geeft u waardevolle signalen en adviezen.
 • Vaste prijsafspraak met automatische incasso.

Maatwerk

DRV Pro is maatwerk. We bieden u een oplossing voor uw administratieve processen door de koppeling met uw reeds aanwezige systemen te maken. Inmiddels hebben we al ruime ervaring met het koppelen van verschillende softwarepakketten en kunnen we nagenoeg ieder pakket koppelen: van voorraadsystemen en kassasystemen tot uw salarisadministratie, en van transportsystemen en boardcomputers tot uw online boekhouding. DRV werkt dan ook met diverse softwareoplossingen en leveranciers. We kunnen u deze maatwerkoplossingen alleen bieden omdat onze accountants tot in de haarvaten van uw organisatie zitten. Dat is dan ook de meerwaarde van DRV Accountants & Adviseurs.

 

Administratieve processen uitbesteden

Een dag heeft slechts 24 uur. Als ondernemer wilt u zich zo veel mogelijk richten op de bedrijfsvoering. Onze accountants nemen u dan ook graag de zorg voor de gehele administratie uit handen met behulp van koppelingen en automatiseringen: van signalen voor het versturen van offertes, salarisadministratie, voorraadbeheer, tot e-facturatie. Zo kunnen wij uw administratieve processen optimaal inrichten en verzorgen, ook tijdelijk. En bieden we u actueel en helder inzicht in uw financiële situatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de waarde die DRV voor u kan toevoegen op het gebied van accountancy & administraties? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Harry Verweij AA

Partner en accountant
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *