Workshop AVG

Workshop AVG

Cyber security en privacy

Is uw organisatie al voorbereid op de komst van de nieuwe privacywet- en regelgeving? Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG gaat gelden voor alle organisaties in Europa die persoonsgegevens verwerken en bevat verplichtingen voor het beschermen van die persoonsgegevens. Om te zorgen dat u klaar bent voor de AVG, organiseert DRV een workshop waarin u praktische tips krijgt en zelf direct aan de slag gaat. Dit alles onder begeleiding van ervaren adviseurs met kennis van de AVG.

Schrijf u direct in

Workshop AVG

Wat houdt de privacyverordening in uw geval in en wat moet u doen om te voldoen aan de regels? Tijdens de workshop krijgt u antwoord op deze belangrijke vraag. Deze workshop wordt verzorgd door ervaren adviseurs die u helpen om binnen uw eigen organisatie versneld aan de slag te gaan met de implementatie van de nieuwe regelgeving. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen die voor uw organisatie of situatie van belang zijn. Daarnaast vult u tijdens de workshop een geautomatiseerde vragenlijst in over de huidige stand van zaken op het gebied van privacy en informatiebeveiliging zodat we u van goed advies kunnen voorzien.

Deze workshop helpt u de regelgeving te overzien en geeft u een beeld van waar u staat op het gebied van informatiebeveiliging om uw data te beschermen. U doet voldoende kennis op van de AVG om daarmee bijvoorbeeld een vraagbaakfunctie te kunnen vervullen. Daarnaast krijgt u zicht op wat u de komende weken nog moet om u te committeren aan de AVG.

Resultaat van de workshop

De kennis die u opbouwt bestaat uit juridische, procesmatige en technische delen en is toegespitst op u als ondernemer. Tijdens de workshop krijgt u inzicht in het huidig volwassenheidsniveau en het vereiste niveau van uw informatiebeveiliging op basis van wet- en regelgeving.

U ontvangt een rapport over de stand van zaken binnen uw organisatie. De volgende onderdelen komen naar voren:

  1. Het huidige volwassenheidsniveau van uw organisatie op het gebied van privacy en informatiebeveiliging
  2. Actiepunten en aanbevelingen voor uw organisatie op volgorde van prioriteit. Met deze actiepunten kunt u direct aan de slag gaan.
  3. Inzicht in verdere groeimogelijkheden op het gebied van cybersecurity en privacy

Het rapport wordt binnen drie werkdagen aangeleverd en zal mondeling worden toegelicht. U heeft de mogelijkheid om een beroep te doen op de juristen en adviseurs van DRV bij het uitvoeren van de actiepunten die u niet zelf kunt oppakken. Zij kunnen u aan de hand van eenvoudige tools en hulpmiddelen direct helpen of ondersteuning bieden. Deze dienstverlening is niet bij de prijs inbegrepen.

Voor wie?

De workshop is nuttig voor leidinggevenden en dga's die binnen hun organisatie primair verantwoordelijk zijn voor informatiebeveiliging. Enig basiskennis op het gebied van de AVG is noodzakelijk. Twijfelt u of deze workshop iets voor u is? Neem dan contact op met Max Platvoet via m.platvoet@drv.nl of 06-21599008 of met Joris Visser via j.visser@drv.nl of 06-11157293.

Door wie wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven door Max Platvoet, Joris Visser en John Jongerius, allen werkzaam als Adviseur Cyber Security en Privacy bij DRV Accountants & Adviseurs. Zij hebben specialistische kennis op dit vakgebied en praktische ervaring met de implementatie van de eisen van de AVG.

Data en locaties

De workshops AVG worden gegeven op de volgende data en locaties:

  • Dinsdag 8 mei 2018 van 9:00 uur tot 13:00 uur op ons kantoor in Oosterhout
  • Woensdag 9 mei 2018 van 9:00 uur tot 13:00 uur op ons kantoor in Naaldwijk

Groepsgrootte

De groep bestaat uit maximaal 12 personen.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen (exclusief btw) € 390 per persoon. Daarbij zijn inbegrepen:

  • Consumpties
  • Certificaat van deelname aan de workshop
  • Een rapport met de stand van zaken, actiepunten en aanbevelingen

Meer informatie

Heeft u vragen over de workshop, neem dan contact op met Max Platvoet via m.platvoet@drv.nl of 06-21599008 of met Joris Visser via j.visser@drv.nl of 06-11157293.