DRV Corporate Finance

Aan elke transactie zit een financiële kant. En een emotionele.
Financiering en corporate finance

DRV Corporate Finance

Aan elke transactie zit een financiële kant. En een emotionele.

De financiering van uw onderneming gaat gepaard met grote financiële belangen. U zoekt daarbij een partner die naast u staat en u de juiste begeleiding en financiële ondersteuning kan bieden. Zodat u uw bedrijfsprestaties kunt optimaliseren en duurzaam verbeteren.

Corporate finance op maat

De adviseurs van DRV Corporate Finance doorgronden complexe processen, zoals het (her)waarderen en financieren van bedrijfsactiviteiten, en voorzien u van een deskundig financieel advies. Ook in het zoeken naar minder voor de hand liggende financieringsoplossingen bieden we uitkomst.

Opdrachten DRV Corporate Finance in het 3e kwartaal 2018

Het team van DRV Corporate Finance ondersteunt haar opdrachtgevers bij uiteenlopende projecten en daar zijn we trots op. Vaak blijft dit werk verborgen en slechts in enkele gevallen treden we naar buiten over de projecten en opdrachtgevers. Om enig inzicht te geven in de opdrachten en de omvang hiervan publiceren we ieder kwartaal een statistiek over de afgeronde opdrachten waarbij DRV Corporate Finance betrokken is geweest. Deze statistiek heeft betrekking op het derde kwartaal van 2018, van 1 juli tot en met 30 september.