Corporate Finance

Aan elke transactie zit een financiële kant. En een emotionele.
Financiering en corporate finance

Corporate Finance

Aan elke transactie zit een financiële kant. En een emotionele.

Onze corporate finance adviseurs doorgronden complexe processen, zoals aankoop- en verkooptrajecten, bedrijfswaarderingen en het financieren van bedrijfsactiviteiten, en voorzien u van deskundig financieel advies. Wij zijn de partner die naast u staat en u de juiste begeleiding en financiële ondersteuning kan bieden.

Services

Wij helpen graag bij:

  • de verkoop van bedrijven en bedrijfsonderdelen aan binnenlandse en buitenlandse organisaties
  • het zoeken naar interessante overnamepartijen in binnen- en buitenland
  • de aankoop van bedrijven en bedrijfsonderdelen in binnen- en buitenland
  • due-diligence-onderzoeken
  • waardebepalingen
  • financieringen
  • geschillenbegeleiding en - beslechting

Overnamekantoor van het jaar 2019

DRV Corporate Finance is in 2019 uitgeroepen tot Overnamekantoor van het jaar 2019 in de categorie medium. Dat gebeurde tijdens het Fusie & Overname jaarcongres op 4 december 2019. In totaal deden 220 overnamekantoren mee aan de verkiezingen. De prijs is mede gebaseerd op het juryoordeel over de hoeveelheid transacties en de complexiteit daarvan.

Opdrachten Corporate Finance

Het team Corporate Finance ondersteunt haar opdrachtgevers bij uiteenlopende projecten. Daar zijn we trots op, al blijft dit werk vaak verborgen. Slechts in enkele gevallen treden we naar buiten over onze projecten en opdrachtgevers. Om toch enig inzicht te bieden in de opdrachten en de omvang hiervan, publiceren we periodiek een statistiek over de afgeronde opdrachten waarbij het team betrokken is geweest.

Per 1 januari 2020 hebben DRV Corporate Finance en DRV Performance Improvers de krachten gebundeld en de dienstverlening uitgebreid. Samen handelen zij voortaan onder de naam Crossminds. Op de website van Crossminds vindt u voorbeelden van voltooide transacties en opdrachten.