Jan van Zon, partner en accountant bij Moore DRV in Breda, kijkt al maanden uit naar de 31e editie van de Bredase Singelloop. Als echte ambassadeur van dit sportieve evenement staat hij op zondag 2 oktober langs het parcours de lopers aan te moedigen om een topprestatie te leveren. Maar het gaat die dag niet alleen om topprestaties.

“Als accountantskantoor met 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland zijn we betrokken in de regio. Toch merken we dat nog niet iedereen in Breda ons kent. Met sponsoring van de Singelloop willen we laten zien dat we dichtbij de ondernemer staan. Letterlijk en figuurlijk. We willen Bredase ondernemers nog beter leren kennen, maar Breda ook laten kennismaken met DRV. Dat betekent dat we niet alleen aanwezig zijn, maar zelf ook aan de start staan met zo’n 100 lopers.

De hardloopsport wordt door veel collega’s, relaties en cliënten van ons beoefend. Je ziet dat hardlopen op het moment ook erg populair is, omdat je de sport zowel individueel als in teamverband kunt beoefenen. Als je loopt ben je eigenlijk continu bezig met het verbeteren van prestaties. Omdat we geloven in topprestaties zijn we dan ook sponsor geworden van de prestatieloop (21 km).

Niet alleen ikzelf ben erg enthousiast, ook onder de collega’s leeft het evenement enorm. Zo staan er collega’s en familieleden aan de start en helpen zij ook met het uitdelen van ballonnen en juichborden aan het publiek. Zondag 2 oktober staat bij iedereen in de agenda gereserveerd.

Dit jaar hebben we als doel om met meer dan 100 lopers aan de start te staan. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we het gaan halen. Een tijdje geleden gaf een klant aan dat hij het leuk vond dat wij sponsor zijn. Het kostte me nog geen vijf minuten om hem over te halen om met ons mee te lopen. Op die manier moet Breda helemaal DRV-blauw kleuren.

We zijn trots dat we sponsor zijn van de Singelloop en mee mogen denken met de organisatie. Samen met alle vrijwilligers delen we de passie om van de Singelloop een groot succes te maken.