Moore DRV is vanaf dit jaar één van de topsponsoren van de Bredase Singelloop. Onze sportieve collega’s lopen samen met bekenden mee in diverse bedrijventeams. Zo ook Pol Nagelkerke, accountant en manager bij Moore DRV in Breda.

Pol vertelt: “Ik vind het meelopen aan de Singelloop een hele leuke happening, zeker omdat ik zelf ook in Breda woon. Zo’n vijf jaar geleden kwamen we met het idee om samen te lopen. We wilden met een aantal lopers eens meedoen met een hardloopevenement, en waarom dan niet in Breda, waar ook een van onze kantoren is gevestigd.”

10 kilometer is goed te doen

“Ik loop zelf inmiddels nu al zo’n 10 jaar. Het lopen heb ik destijds opgepakt om mijn conditie te verbeteren en dit viel in het begin niet mee, maar 10 kilometer is nu goed te doen. Ik vind de 10 kilometer ook meer dan genoeg, zeker als je ook nog andere sporten beoefent zoals voetbal en tennis.”

Zoveel mogelijk bedrijventeams

Pol heeft ambitie: “Vanaf 2011 t/m 2013 hebben we met één team meegedaan aan de 10 kilometer. Dit jaar is ons plan om met zoveel mogelijk bedrijventeams deel te nemen. Collega’s, bekenden, relaties van Moore DRV…we lopen met z’n allen! We zijn hoofdsponsor van de halve marathon prestatieloop, maar we lopen ook mee met de 5 en de 10 km.”

Pol: “ik ga in ieder geval weer lekker meedoen aan de 10 km. Ik heb er nu alweer zin in!”