Belastingadvies en fiscaal advies

Belastingadvies

Fiscale mogelijkheden om uw belastingdruk te verminderen

Dagelijks maakt u keuzes: complexe, eenvoudige en ingrijpende keuzes. Veel keuzes bepalen de belasting die u moet betalen. Persoonlijk belastingadvies zorgt ervoor dat u goed geïnformeerd bent en optimaal gebruikmaakt van de fiscale mogelijkheden om uw belastingdruk te verminderen.

Belastingadvies op maat

U wilt overleggen met een belastingadviseur die de kennis van de fiscale wet- en regelgeving combineert met de kennis van uw situatie, zowel zakelijk als privé. Die weet wat uw dillema’s en dromen zijn. Die zich verdiept in de gevolgen van de verschillende keuzes die u kunt maken. Die u goed adviseert over uw fiscale mogelijkheden en ervoor zorgt dat u niet onverwachts met een hoge belastingdruk wordt geconfronteerd.

Uw belastingadviseur

Die belastingadviseur vindt u in onze brede belastingadviespraktijk. Daarin combineren fiscalisten algemene kennis met diepgaande kennis van een onderdeel van de belastingwetgeving. Denk bijvoorbeeld aan omzetbelasting, pensioenen, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting, maar ook aan internationale belastingwetgeving en financiële planning. Door een goede samenwerking van uw belastingadviseur met specialisten, bieden we u een goed doordacht en samenhangend belastingadvies dat volledig aansluit op uw situatie.