DRV Pro: Actueel inzicht en prognoses maken

Tijd besparen en efficiënter werken

Vraag een demo aan Bekijk de brochure

Actueel inzicht in uw bedrijfsvoering

Vandaag neemt u onder lastige omstandigheden beslissingen die uw resultaten van morgen bepalen. Dat vraagt om een actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. En om tools om goed onderbouwde prognoses en toekomstscenario’s te maken. Die bieden wij u. Met een volledig geïntegreerde online administratie en een overzichtelijk, gepersonaliseerd dashboard met veel functionaliteiten. Natuurlijk staan wij u graag persoonlijk en met kennis van zaken bij om u te helpen te besluiten wat goed is voor nu en later.

Waarom DRV Pro?

method image

Geautomatiseerde administratie

method image

Dashboard op maat

method image

Vaste regisseur

method image

Vaste prijsafspraken

Accountancy en administratie column FishXL

Klanten vertellen

"Moore DRV heeft mijn administratie zo ingericht dat ik hier gemakkelijk belangrijke data uit kan halen. Via een dashboard zie ik in één oogopslag hoeveel ik kwijt ben aan personeel - in uren en in geld - en hoe zich dat verhoudt tot het aantal kilo’s vis dat we verkopen. Die gegevens kan ik elk moment van de dag inzien. Zo weet ik altijd waar ik sta en kan ik op tijd bijsturen. En samen met mijn adviseur ga ik maandelijks meer de diepte in om nog meer grip te krijgen op wat er beter kan. Zo helpt Moore DRV mij als ondernemer continu aan de knoppen te draaien."

Barry Murre - Eigenaar Murko Seafood en FishXL

Volledige grip op uw bedrijf en uw toekomst

Wij richten voor u een geautomatiseerde administratie in plus een dashboard op maat. Op dat dashboard ziet u in één oogopslag welke onderdelen in de bedrijfsprocessen goed presteren en welke uw aandacht nodig hebben. Denk aan overzichten van de liquiditeit, de solvabiliteit of de debiteurenstand, maar ook aan uw personeelskosten en de bezettingsgraden. Zo kunt u tijdig kansen en risico’s signaleren en goed onderbouwde beslissingen nemen. Handige alerts houden u bovendien op de hoogte van afwijkende cijfers. U krijgt bijvoorbeeld signalen over uw werkkapitaal, uw debiteuren en afwijkingen van uw begroting.

Scenarioplanning en liquiditeitsbegroting

Naast inzicht in actuele cijfers, helpen we u met inzicht in toekomstige cijfers. Via uw dashboard kunt u zelf gedetailleerde prognoses en toekomstscenario’s maken. Uw accountant kan u daarbij zo nodig helpen. Hij of zij volgt de ontwikkelingen in uw bedrijf op de voet, beoordeelt de data en de uitkomsten van uw analyses. Wel zo handig als u vragen heeft of wilt overleggen. En komt er een kredietbehoefte uit uw scenario’s? Dan kunnen we u helpen met een liquiditeitsbegroting en de aanvraag bij diverse kredietverstrekkers.

Geautomatiseerde administratie en zorgeloos uitbesteed

Om u te kunnen voorzien van actuele data, benutten wij de mogelijkheden van digitalisering en automatisering zo optimaal mogelijk. Dat doen we door u te voorzien van de DRV Facturen App waarmee u facturen kunt scannen en goedkeuren voor betaling. We zorgen voor een koppeling met uw bank en koppelen ook verschillende applicaties aan elkaar. Zo kunnen we data snel verwerken en ontsluiten naar uw dashboard. Uw belastingaangiften en andere belangrijke documenten staan klaar in een veilige ‘kluis’, DRV Online, waar u ook uw aangiften kunt accorderen. De administratie voeren wij voor u in Exact Online, waar u zelf uiteraard ook toegang toe heeft. Eventueel verzorgen we ook uw salarisadministratie. Ook daar heeft u toegang toe en vindt u de belangrijkste informatie overzichtelijk in een dashboard.

Ik wil vrijblijvend contact over DRV Pro

Voordelen van DRV Pro

 • Geautomatiseerde administratie met handige apps
 • Actueel inzicht in uw financiële situatie met een maatwerk dashboard
 • Prognoses en toekomstscenario’s maken
 • Grip op huidige en toekomstige situatie
 • Kennis en begeleiding van een gerenommeerd accountantskantoor

Kennis en begeleiding van een gerenommeerd accountantskantoor

Wij zijn Moore DRV en wij werken voor ondernemers in de echte economie. De ondernemers die Nederland van oudsher groot maken. Die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Die een directe relatie hebben met hun cliënten, medewerkers en andere stakeholders. Voor die ondernemers zetten wij ons, als accountant én adviseur, al bijna 100 jaar lang in.

Voor ondernemers in de echte economie is elke minuut kostbaar. U heeft daarom behoefte aan een partner die u begrijpt. Die u op financieel gebied uw zorgen volledig uit handen neemt. Onze accountants hebben niet alleen een zeer gedegen kennis en ervaring in administratieve processen en financiële rapportages. Wij begrijpen hoe financiële processen verlopen en systemen werken, en benutten die kennis om goede inzichten te geven. Dat doen wij met onze totaalaanpak DRV Pro.

Vrijblijvend contact over DRV Pro?

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen met DRV Pro? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Harry Verweij AA

Partner en accountant
 •  *
 •  *
 • naam@bedrijf.nl
 •  *
 •  *
 •  *