Accountants voor Transport & Logistiek

Accountants voor transport en logistiek branche

Accountants voor Transport & Logistiek

Wij zien dat veel transporteurs te maken hebben met complexe veranderingen. Enerzijds treedt schaalvergroting op en bundelen transportbedrijven hun krachten in fusies en overnames. Anderzijds zijn er ook kleinere mkb’ers die zich steeds beter weten te onderscheiden. Belangrijke aandachtspunten in de transportsector zijn duurzaamheid, service en vooral ook kostengedrevenheid.

DRV Accountants & Adviseurs beweegt mee

Hoe dan ook, als transportondernemer is het onmisbaar om scherp inzicht te hebben in actuele financiële stuurfactoren. DRV is voor veel transportondernemers een waardevolle partner in het verkrijgen en ontwikkelen van zulke inzichten. Denk aan automatiseringsoplossingen, verkrijgen van actuele managementinformatie en het voeren van de financiële administratie. Onze cliënten in de sector transport & logistiek zijn zowel kleine als (middel)grote mkb’ers op het gebied van wegvervoer en shipping.

Voor internationale transporteurs

Naast het verkrijgen financieel inzicht, begeleiden we veel logistieke ondernemers bijvoorbeeld bij transacties en overnames. Ook helpen we ondernemers om kosten en besparingen te realiseren, en adviseren we over beschikbare subsidies bijvoorbeeld rondom duurzaam transport. DRV is bovendien aangesloten bij het internationale netwerk van onafhankelijke accountantskantoren Moore Stephens International. Samen met deze internationale partners bieden we ondernemers uit de logistiek & transportbranche ondersteuning bij grensoverschrijdende activiteiten.