Webinar horeca en corona: hoe staat uw bedrijf er eind 2020 voor?

Webinar
Horeca webinars

Webinar horeca en corona: hoe staat uw bedrijf er eind 2020 voor?

Webinar

Er is grote belangstelling getoond in het webinar horeca en corona dat we onlangs hebben georganiseerd. Er is veel informatie gedeeld en deze informatie delen we ook graag met u! Daarom verwijzen we u naar ons kennisdossier ‘coronavirus en ondernemen’ en ons specialistenteam horeca op onze website. Hieronder kunt u het webinar terugkijken.

Via de volgende links kunt u daarnaast:

Inhoud van het webinar

Veel horecaondernemers zijn momenteel vooral bezig met de gevolgen voor hun ondernemingen op de korte termijn. Maar het is ook belangrijk om te kijken naar de langere termijn. Welke ingrepen moet u doen om nadat u open mag een goed rendement te halen en de reserves weer aan te vullen? Het is belangrijk om met meerdere scenario’s rekening te houden en deze goed door te rekenen. Onze tool voor scenarioplanning kan daarbij helpen.

Ook is het belangrijk om uw liquiditeitsbehoefte voor nu en de langere termijn in kaart te brengen. Vervolgens kunt u een passende financiering regelen. Over wat er in uw situatie mogelijk is en wat het beste past, adviseren onze horecaspecialisten u graag. Stel uw vraag via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij doen ons uiterste best om juist nu goed bereikbaar te zijn en u zo goed mogelijk te helpen.

Hartelijk dank voor uw interesse in het webinar en graag tot een volgende keer!